Reklam
  • Reklam
Konyalı Galatasaraylılar: ’Gayemiz spora hizmet’

Konyalı Galatasaraylılar: 'Gayemiz spora hizmet'

Konya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Zeki Cihat Poçan, temel hedeflerinin Galatasaray’a, Türk sporuna ve Konya sporuna hizmet etmek olduğunu belirtti.

03 Aralık 2022 - 13:27

Gazetecilerle bir araya gelen Poçan, ''Bizler Galatasaraylıyız. Ancak bizler aynı zamanda Konya ile sevinen, Konya ile üzülen insanlarız. Şehrimizin her alanda olduğu gibi sporda da en üst seviyelere çıkması için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz ''dedi.

Poçan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği toplantıda Konya’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıya Dernek Onursal Başkanı Sıtkı Korkmaz da katıldı. Yaklaşık 13 yıl başkanlık görevini yürüten Sıtkı Korkmaz’dan devraldıkları bayrağı daha ileri noktalara taşımak için çalıştıklarını belirten Zeki Cihat Poçan ''Hayatımızı adadığımız sarı kırmızılı renkler ile Konya sporuna hizmet etme arzusunda olan genç bir yönetime sahibiz. Alanlarında başarılarıyla söz ettirmiş dinamik, birlikte çalışmaktan zevk alan arkadaşların oluşturduğu seçkin bir sivil toplum kuruluşuyuz. Türkiye’nin uluslararası arenadaki en önemli markası ve en büyük sivil toplum örgütlenmesi olan Galatasaray’a gönül vermiş taraftarları bir araya getirmek temel hedefimizdir. Bu amaçla çok güzel bir binayı derneğimize kavuşturduk. Kent Plaza karşısındaki binamızın kapıları haftanın her günü sarı kırmızılı taraftarlarımıza ve tüm sporseverlere açıktır. Derneğimiz özellikle maç günleri gençlerimizin buluşma noktası olmaktadır.'' dedi. 

Galatasaray’a, Türk sporuna ve Konya sporuna hizmet etmek için ilk günkü heyecanla çalıştıklarını ifade eden Poçan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

''Toplam 5 üniversitesiyle öğrenci şehri Konya’mızda genç kardeşlerimizle buluşmak, nezih bir ortamda maçları birlikte izlemek ve omuz omuza sosyal sorumluluk projelerine imza atmak istiyoruz. Sporun sevgi, barış, dostluk ve kardeşlik olduğu bilinciyle hareket ederek örnek çalışmalar yapacağız. Evet bizler Galatasaraylıyız. Ancak bizler aynı zamanda Konya ile sevinen, Konya ile üzülen insanlarız. Şehrimizin her alanda olduğu gibi sporda da en üst seviyelere çıkması için elimizden gelen tüm gayreti göstermekteyiz. Konya Galatasaraylılar Derneği olarak, şehrimizin değerlerine bağlı, Konya’mızın her kademesindeki insanları ve kurumlarıyla bir ve beraber olan bir kurumuz. Bizleri buluşturan hislerimizdir. Çünkü Galatasaray, bir his takımıdır. Galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp, hep beraber sevinmesini bilenlerin takımıdır. Camianın bu anlayışa sıkı sıkıya sarılarak tüm branşlarda başarılarla dolu çok daha güzel günleri göreceğine inancımız tamdır. Özellikle futbolda dünya kupası arasından önce yakaladığımız başarı grafiğinin ligin geri kalan kısmında daha iyi noktalara ulaşacağına ve takımımızın yeni bir şampiyonluğa ulaşacağına tüm yüreğimizle inanıyoruz. Bu noktada Türk futbolunu yönetenlerden tek beklentimiz adalet, adalet ve yine adalettir.'' 

Galatasaray’ın Türkiye’de hiçbir kulübe nasip olmayan bir tarihe ve kupalarla dolu bir müzeye sahip olduğunu vurgulayan Poçan, Dursun Özbek liderliğindeki kulübün daha büyük başarılara ulaşacağına inançlarının tam olduğunu kaydetti.

Konya Galatasaraylılar Derneği Onursal Başkanı Sıtkı Korkmaz da 13 yıl bu derneğin başkanlık görevini yürüttüğünü hatırlattı. Korkmaz, daha sonra kulüp yönetiminde de bulunmuş birisi olarak Konya Galatasaraylılar Derneğinin güzel faaliyetleriyle kıvanç duyduğunu ifade ederek, Zeki Cihat Poçan ve arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diledi.

Konya Galatasaraylılar Derneği Yönetimi:

Zeki Cihat Poçan (Başkan), Şakir Dinçer, Emre Torun, Fatih Baykara, Ali Bağcı, Mustafa Kara, Ahmet Özsamur, Mehmet Sözen, Cem Karademir, Cumhur Ünalmış, Cihat Arpa, Yücel Kocaman, Veli Koç, Ümit Ucun, Buğra Gülüm, Fatih Ertan, Mehmet Büyükkeleş, Ferkan Mendi ve Bilal Talay.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu