Reklam
  • Reklam
Konyalı okçulardan büyük başarı

Konyalı okçulardan büyük başarı

Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta  Kütahya'da düzenlenen Yıldızlar Gençler Türkiye Şampiyonası'nda Konya'yı başarıyla temsil eden Bulcukspor Kulübü, Konya'ya 2 Türkiye Şampiyonluğu ve bir Türkiye üçüncülüğü ile döndü.

18 Ağustos 2021 - 13:25

Yıldız Erkekler kategorisinde Emirhan Gerez Türkiye şampiyonu olurken yarı finalde takım arkadaşı Emirhan Gerez ile karşılaşarak final bayrağını teslim eden Efe Erkan Türkiye üçüncüsü oldu.  Genç Erkekler kategorisinde de Abdurrahman Kaymak Türkiye şampiyonu oldu. Bulcuk Spor Kulübü Başkanı Ömer Koç  "Yıllardır hiç bir şekilde imkansızlıkları ve sorunları bahane etmeden azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı devam ettirerek bu günlere geldik. Yavrularımızı her türlü olumsuz dış etmenlerden muhafaza ederek inandıkları hayallerinin peşinden hedeflerine kararlılıkla yürümeyi öğretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Madalyalarla  bunu taçlandırmış olduk. Ne mutlu gençlere" dedi.

 Antrenör Mehmet Koç da "Şampiyonalara ve finallere hazırlanıyorken çektiğimiz sıkıntı ve yorgunluğu böyle güzel neticelerle unutuyoruz.  Konya'mızı temsil eden değerli sporcularımıza da bundan sonraki müsabakalarda başarılar diliyorum. Bulcuk Spor Kulübü olarak şampiyonların Kulübü olduğumuzu bir kez daha belgeledik, bir şampiyonada 2 Türkiye şampiyonluğu bir Türkiye üçüncülüğü çıkararak kalitemizi, yaptığımız işe duyduğumuz saygıyı,emeği ve tarihe karşı sorumluluğumuzu tescilledik" dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu