Konyaspor Basketbol’a yeni isim sponsoru

Konyaspor Basketbol'a yeni isim sponsoru

Konyaspor basketbol takımı, MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda Ayos Group ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı.

05 Ekim 2022 - 18:38 - Güncelleme: 05 Ekim 2022 - 18:43

Törene, Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ile yönetim kurulu üyeleri ve  Ayos Group Başkan Vekili Osman Şirin ve basketbol takımımız katıldı.

Törende konuşan Fatih Özgökçen,” Bugün, Konyaspor’umuz ile Uluslararası düzeyde bilinen ve Hizmet sektöründe tanınan AYOS Grup ile iş birliğini sağlamak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz. İnşallah, yaptığımız isim ve forma sırt sponsorluk anlaşmasının her iki tarafa da hayırlara vesile olur. Yaptığımız anlaşma neticesinde, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Lig 2022 – 2023 Sezonunda takımımız, AYOS Konyaspor Basketbol olarak telaffuz edilecektir. Ayrıca Süper Lig maçlarında formalarımızın sırt olarak tarif edilen arka bölgesinde ‘AYOS GROUP’ yazısı olacaktır."

Sponsorluk imza töreninde açıklama yapan Ayos Group Başkan Vekili Osman Şirin, şunları söyledi:

“Biz şehrimizi, Konya’mızı, memleket takımımızı gönülden seviyoruz. Bugün burda olmaktan kıvanç duyuyoruz. Bu imza ailemiz için kıymetli bir imzadır.Konya’mız hakkında hayırlısını diliyor, başkanımız, yönetimimizle bu birliktelik için ailem adına teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı