Reklam
  • Reklam
Konyaspor geriden gelip puanı kurtardı 2-2

Konyaspor geriden gelip puanı kurtardı 2-2

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Konyaspor 2-2 berabere kaldı. Mücadelede ilk yarı 8, ikinci yarıda da 11 dakika olmak üzere toplam 19 dakika uzatma yaşandı. Konyaspor karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

06 Kasım 2022 - 22:50 - Güncelleme: 07 Kasım 2022 - 00:38

Konyaspor aldığı bu beraberlikle puanını 21'ye çıkardı. Yeşil beyazlılar 13 Kasım'da Kayserispor ile deplasmanda karşılaşacak..

14. dakikada Adil'in, Trezeguet’ye yaptığı hareketi hakem Zorbay Küçük, VAR uyarısıyla izleyip . Penaltı noktasını gösterdi. Beyaz noktanın önüne geçen Bakasetas'ın vuruşunda Trabzonspor 1-0 öne geçti.

26. dakikada Hamsik’in ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Sehic çok iyi uzanarak topu kornere çeldi. Hamsik Golü önleyen Sehic'i alkışladı.

Kullanılan köşe vuruşu sonrasında Trabzonspor bir penaltı daha kazandı. 27. dakikada kornerden dönen topa vuran Hamsik’in şutunda topa elle müdahalede bulunan Michalak penaltıya neden oldu. Penaltıyı bu kez Trezeguet kullandı ve bordo mavilileri iki farklı öne geçirdi.

İlk yarının sonuna eklenen 8 dakikalık duraklamanın son anlarında Konyaspor Diouf'un harika şutuyla farkı bire indirdi.

Konyaspor 54. dakikada Diouf'la beraberliği yakaladı. Bu dakikada Hadziahmetovic’in sol kanattan seri şekilde çizgiye inip ortaladı Diouf yerden gelen topu filelere gönderdi. Maçın hakemi Zorbay Küçük, yaklaşık 4 dakikalık VAR incelemesinin ardından 58. dakikada gol kararı çıktı: 2-2.

Karşılaşmanın 87. dakikada Trabzonspor bir kez daha penaltı kazandı ancak karar VAR incelemesinin ardından iptal edildi. 

 

STAT: Şenol Güneş Spor Kompleksi

HAKEMLER: Zorbay Küçük, Volkan Ahmet Narinç, Hakan Yemişken

TRABZONSPOR: Uğurcan - Hüseyin (Dk. 59 Larsen), Bartra, Hugo, Denswil (Dk. 67 Djaniny), Gbamin, Hamsik (Dk. 80 Bardhi), Bakasetas, Abdülkadir (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Trezeguet, Gomez (Dk. 59 Umut)

ARABAM.COM KONYASPOR: Sehic - Ahmet (Dk.35 Cebrail), Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Hadziahmetovic, Michalak (Dk. 80 Oğulcan), Bruno Paz (Dk. 35 Ikpeazu), Bytyqi (Dk. 84 Uğurcan), Mame Diouf

GOLLER: Dk.14 (P) Bakasetas, Dk.27 (P) Trezeguet (Trabzonspor), Dk. 45+8 ve Dk. 54 Diouf (Konyaspor)

KIRMIZI KART: Dk. 82 Ikpeazu (Konyaspor)

SARI KARTLAR: Umut, Trezeguet, Bakasetas (Trabzonspor), Adil, Michalak, Cebrail, Oğulcan (Konyaspor)

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu