Reklam
  • Reklam
Konyaspor, Palut’la devam edecek!

Konyaspor, Palut'la devam edecek!

Dün yapılan olağanüstü genel kurulda Konyaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Fatih Özgökçen'in teknik direktör konusunda değişikliğe gitmeyeceği öğrenildi.

06 Haziran 2021 - 13:32

Olağanüstü genel kurulda Konyaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Fatih Özgökçen'in teknik adam konusunda değişikliğe gitmeyeceği öğrenildi. Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut’la bir araya gelerek takım hakkındaki son durumu ve transfer edilmesi istenen oyuncular hakkında bilgi alacak.

Fatih Özgökçen’in ve yönetiminin genç teknik adamla yola devam kararını almasında en büyük etkenin futbolcularla ilişkisinin çok iyi olması, takım içinde kimseyi küstürmemesi, morali bozuk olan oyuncuları takıma kazandırması, çok koşan, pres yapan, pozisyona giren, gol atan bir takım düzeyine getirmesi olduğu öğrenildi.

19 MAÇTA 26 PUAN TOPLADI

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, yeşil-beyazlı takımda başarılı bir performans sergiledi. Genç teknik adam Konyaspor’un başında çıktığı 19 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Palut, bu maçlarda 26 puan toplarken,1.37 maç başı puan ortalaması tutturdu.

 

(kaynak Haber Dairesi)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu