Konyaspor’un kuracağı konteyner evlerinde inceleme

Konyaspor'un kuracağı konteyner evlerinde inceleme

Süper Lig’in köklü kulüplerinden arabam.com Konyaspor,  Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı İlçesindeki depremzedeler için Konyaspor Konteyner Kenti kuruyor.

20 Şubat 2023 - 13:36

Konyaspor Başkanı  Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerinden Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Sertaç Tuza, Halil Erdoğan ve Kamil Yücel, Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde yakın zamanda faaliyete geçecek Konyaspor Konteyner Kenti’ni ziyaret etti.

 

Birlik ve beraberlik bilinciyle bu zor günleri geride bırakılacağının altını çizen  Fatih Özgökçen, şunları söyledi:

“Süper Lig’deki her takım gibi Konyaspor’da depremzede vatandaşlarımızın yanında yer almak için çalışmalar gerçekleştiyor.  Depremin yaşandığı ilk gün, Konya Store mağazamız ve depolarındaki bütün kışlık ürünlerimizi, deprem bölgesine gönderdik. Yönetim Kurulumuz ve hayırsever iş adamlarımızın iş birliği ile deprem bölgesine 100 adet konteyner gönderdik. Bu sayının yeterli olmayacağını düşündük ve şimdilik konteyner sayımızı 150’ye çıkarttık, bu sayı ileriki zamanlarda artacak. Bugün de Gaziantep’e gelerek hem vatandaşlarımızın acısına ortak olduk hem de çalışmalarda son aşamaya gelen Konyaspor konteyner kentini yerinde ziyaret ettik.”

Başkan Fatih Özgökçen, 10 gündür MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu localarında depremzedeleri konuk ettikkerini belirterek, “Yönetim kurulumuz ile beraber yaptığımız istişareler neticesinde AFAD ile koordinasyon sağladık. Stadyumumuzdaki 26 locayı hazır hale getirdik. Şu ana kadar 500 depremzede ailemizi misafir ettik. Günde üç öğün yemeğin yanında kişisel ihtiyaçlarında giderildiği bu hizmetimiz ile Konyaspor’umuzun evi, depremden etkilenen vatandaşlarımızın evi oldu.” diye konuştu.

Öte yandan TFF 2. Lig ekiplerinden Afyonspor ile 21 Şubat Salı günü saat 15.00’de dostluk karşılaşması yapılacağını hatırlatan Özgökçen, http://Passo.com.tr’den alınacak maçın biletlerinden elde edilecek tüm gelirin deprem bölgesine bağışlanacağını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü