Reklam
  • Reklam
Konyaspor uzatmalarda güldü 1-0

Konyaspor uzatmalarda güldü 1-0

Erzurum'daki kamp döneminin son gününde Antalyaspor'la hazırlık maçı yapan yeşil beyazlılar uzatma dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan galip ayrıldı.

01 Ağustos 2021 - 19:02 - Güncelleme: 01 Ağustos 2021 - 20:24

Erzurum'da ki kampta ikinci hazırlık maçında Antalyaspor ile karşılaşan yeşil beyazlılar, 90+2. dakikada Sokol Cikalleshi'nin attığı golle sahadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. 

Kazım Karabekir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya yeşil beyazlılar; Ibrahim Sehic, Adil Demirbağ, Ahmet Çalık, Zymer Bytyqi, Guilherme Sitya, Sokol Cikalleshi, Amir Hadziahmetovic, Barış Yardımcı, Oğulcan Ülgün, Jose Mpoku ve Erdon Daci ilk 11’iyle çıktı. Anadolu Kartalı’nda ikinci devrede yedek futbolcular da forma şansı buldu. Her iki ekibin de pozisyon bulmakta zorluk yaşadığı karşılaşmanın 90+2. dakikasında yeşil beyazlılarda Sokol Cikalleshi, Antalyasporlu oyuncuların hatasında araya girdi ve topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşma yeşil beyazlıların 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Konyaspor ilk hazırlık maçında da Erzurumspor’u 2-1 yenmişti.
Erzurum'daki kamp dönemini tamamlayan Konyaspor'da futbolculara 3 gün izin verildi.. 5 Ağustos'ta Konya'da toplanacak yeşil beyazlılar lig hazırlıklarına Konya'da devam edecek. Yeşil beyazlılar 7 Ağustos'ta Konya'da Kayserispor ile bir hazırlık maçı daha yapıp lig haftasını bekleyecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu