Reklam
  • Reklam
Konyasporlu yöneticiler engelli taraflarla bir arada

Konyasporlu yöneticiler engelli taraflarla bir arada

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir restoranda düzenlenen etkinliğe, Konyaspor Engelli Taraftarlar Derneği üyeleri ile Konyasporlu yöneticiler bir araya geldi

03 Aralık 2021 - 20:23 - Güncelleme: 03 Aralık 2021 - 21:05

3 Aralık Dünya engelliler günü nedeniyle  Halk Etlekmek sahipleri Oktay ve İsmail Küçüker  tarafından misafir edilen  Konyaspor  Engelli Taraftarlar Derneği üyeleri, Konyaspor yönetim kurulu üyeleri Gökhan Çelik, Osman Öztürk ile bir araya geldiler. Samimi ve dostane ortamda geçen etkinlikte, Konyaspor Genel Sekreteri Gökhan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyesi Osman Öztürk engelli taraftarların sorunlarını dinledi.

Genel Sekreter Gökhan Çelik "Engelli taraftarlarımız bizim kıymetlilerimizdendir. Bu özel günde onlar ile bir araya gelmekten büyük memnuniyet duyduk. Başkanımız ve bizler engelli taraftarlarımız ile her daim iletişim halindeyiz." dedi.

Etkinliğe katılan TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez de, Engelli vatandaşları unutmayan işletme sahiplerine teşekkür ederken, "Türkiye'de ilk ve tek olan Konyaspor Engelli taraftarlarımız büyük fedakarlık örneği gösteriyorlar. Her birimiz engelli adayıyız. Engelli vatandaşlarımıza engel olmamak onlara yapılacak en önemli iyiliktir " dedi. Etkinliğin sonunda katılım sağlayan tüm engelli taraftarlarıa Konyaspor forması hediye edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'