Köpek katili yakalandı!

Köpek katili yakalandı!

Geçtiğimiz günlerde ölü köpek ve yavrularıyla şehir merkezinde gösteri yaparak gündeme gelen olaydaki köpeği öldüren şahıs polis ekiplerince yakalandı.

16 Aralık 2021 - 17:13

ŞEHİR MERKEZİNDE GÖSTERİYE KONU OLAN KÖPEĞİ ÖLDÜREN ŞAHIS YAKALANDI

Konya’nın Meram İlçesinde geçtiğimiz günlerde tüfekle vurularak öldürülen ve Hayrettin Bulan isimli şahsın şehir merkezinde köpeğin cesediyle yaptığı gösteriyle gündeme gelen olayla ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği Ekipleri çalışma başlattı.

Olayın olduğu bölgede incelemeler yapan ve çevredeki olaya şahit olan vatandaşların bilgisine başvuran polis ekipleri tüfekle köpeği öldüren şahsın bilgilerine ulaştı.

Köpeği öldürdüğü tespit edilen D.G. isimli şahıs iş yeri adresinde ruhsatlı yivsiz av tüfeği ve 5 adet fişek ile birlikte gözaltına alındı.

Şehir Merkezinde köpek cesediyle gösteri yapan Hayrettin Bulan toplantı ve gösteri yürüyüşüne muhalefet ve olay yerini bozma ve delillerini karartma suçundan polis ekiplerince işlem yapılmasının ardından serbest bırakıldı.

Köpeği öldüren D.G.’nin ise Hayvanları Koruma Kanununa Muhalefet (hayvanın kasten öldürülmesi) suçundan (4 yıldan 6 yıla kadar hapis cezası) emniyette yapılan işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü