Reklam
  • Reklam
KTO Karatay’da mezuniyet ne zaman?

KTO Karatay'da mezuniyet ne zaman?

Konya Ticaret Odası Karatay Üniversitesi öğrencileri, üniversite yönetiminin aldığı son dakika kararıyla şoka uğradı.

05 Ağustos 2022 - 15:30

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, “İçinde bulunduğumuz dönemde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi ve planlanan tarihte de hava sıcaklıklarında düşüş beklenmemesi nedeniyle mezuniyet törenimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldıklarını açıkladı.

KTO Karatay Üniversitesi’nden mezun öğrencilerine yapılan duyuruda, “Değerli Mezunlarımız ve Velilerimiz; Büyük bir coşkuyla ve gururla her yıl Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde düzenlediğimiz mezuniyet törenimizi, bu yıl bahsi geçen alanda 5. İslami Dayanışma Oyunları’nın yapılacak olması sebebiyle KTO Karatay Üniversitesi Merkez Kampüsü’müzde 2-3 Ağustos 2022 tarihlerinde gerçekleştirmeyi planlamıştık.

Öğrenciler Özür ve Açıklama Bekliyor!

Ancak içinde bulunduğumuz dönemde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi ve planlanan tarihte de hava sıcaklıklarında düşüş beklenmemesi nedeniyle mezuniyet törenimizi ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Yeni mezuniyet tarihimizi sizlerle en kısa sürede paylaşmayı umuyor; anlayışınız için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

 Öğrenciler yaptığı açıklamada KTO Karatay Üniversitesi mezun öğrencileri, “Üç ay öncesinden belli olan mezuniyet törenlerinin iki gün kala iptal edilmesi çok saçma. Hepimiz planlamamızı ona göre yaptık. Ailelerimizle bu mutlu günümüzü paylaşmak için gün sayıyorduk. Gerçekten böyle bir kararı alan ve imza atan üniversite yönetimini kutluyoruz, sevincimizi kursağımızda bıraktıkları için…” ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'