MAKTEK Avrasya 2022’de TFON Makine’ye büyük ilgi

MAKTEK Avrasya 2022'de TFON Makine’ye büyük ilgi

Telefoncular Group bünyesinde 2019 yılında kurulan Tfon Makine, başta çelik merkezleri, otomotiv ve otomotiv yedek parça üreticileri, beyaz eşya, havlupan, iş makinaları ve metal mobilya üreticileri olmak üzere çeşitli sektörler için makineler üretiyor.

28 Eylül 2022 - 15:36

Makinelerinin dünya ve Türkiye standartlarına uygunluğunu yerli üretim ve CE belgelerini alarak tescillediklerini söyleyen TFON Makine Genel Müdürü Ahmet Yavuz Güngör, “Türkiye’de ilk ve tek olarak “Tfon Leveltech Doğrultma ve Gerilim Giderme Makinemiz” Atılım üniversitesi Kalıntı Gerilme Ölçüm Testinden başarıyla geçmiştir. Bu makinemiz yerli ve milli üretilerek malzemelerdeki gerilimi alarak düzleştirilmesinde büyük önem arz etmektedir” dedi.

Avrasya’nın en büyük makine sektörü buluşması olan MAKTEK Avrasya 2022 Fuarı’nda ilk kez görücüye çıkan Manuel Çapak Alma Makinesi ile Çapak Alma  ve Doğrultma ve Gerilim Giderme makinelerinin sağladığı avantajı ve verimlilik konusundaki katma değerleri ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördüğünü vurgulayan Güngör, “İlk günden itibaren gelen yoğun talebi tüm enerjimizle karşılıyoruz. Bu ilginin güzel bağlantılara ve yeni projelere dönüşmesi hem müşterilerimizi hem de bizleri mutlu etmektedir. Yerli ve milli üretim olan makinelerimize yurt içi ve yurtdışından aldığımız çok fazla talepten dolayı en kısa zamanda yeni yatırımlar ve istihdam alanları için çalışmalarımız başlamıştır. En kısa zamanda yurt içi ve dışında vereceğimiz bayiliklerle tedarikçilerimize daha hızlı hizmet vermeye başlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

Tfon ailesi olarak dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin makinelerine gösterdikleri yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını söyleyen Güngör, her zaman en iyisini yapmak olan vizyonlarıyla bu başarma hikayesine tanıklık etmek ve kalitelerini görmek isteyen herkesi standlarına beklediklerini duyurdu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü