Reklam
  • Reklam
Memur-Sen üyelerine indirimler sürüyor

Memur-Sen üyelerine indirimler sürüyor

Memur-Sen Konya İl Başkanlığı üyelerine sağladığı kolaylıklara bir yenisini daha ekledi. Eşarp Galası ile yapılan anlaşma gereği Memur-Sen üye ve aileleri  %25 özel indirim uygulamasından faydalanabilecek.

02 Şubat 2021 - 15:05

Memur-Sen İl Başkanlığında gerçekleştirilen özel indirimli hizmet sözleşme programına İl Başkanı Nazif Karlıer, Başkan Vekili Ali Koç ile Eşarp Galası firma yetkilisi Ebuzer Dursun katıldı.
 Memur-Sen üyeleri adına Eşarp Galası firması ile imzalanan protokolden memnun olduklarını ifade eden İl Başkanı Nazif Karlıer, “Üyelerimiz kimlik kartlarını ibraz etmeleri koşuluyla Konya merkezli internet satış sitesi olan Eşarp Galasından Eşarp, Ayakkabı, Çanta ve site içerisinde bulunan tüm ürünlerde %25 oranında özel indirim imkanı verilecektir” dedi.
İl Başkanı Nazif Karlıer; Yapılan sözleşme ile Memur-Sen üyeleri ve birinci derece yakınları bu hizmetten faydalanabileceklerini de söyledi.
Yapılan Özel İndirimli hizmet sözleşmesi ile Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı bulunan  (EĞİTİM BİR-SEN, DİYANET-SEN, SAĞLIK-SEN, BÜRO MEMUR-SEN, BEM-BİR-SEN, TOÇ-BİR-SEN, ENERJİ BİR-SEN, BAYINDIR MEMUR-SEN, BİRLİK HABER-SEN, ULAŞTIRMA MEMUR-SEN, KÜLTÜR MEMUR-SEN ve EMEKLİ MEMUR-SEN)  sendikaların yaklaşık 40 bin üyesi istifade edebileceklerdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'