Reklam
  • Reklam
Meram Belediyesi de Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı.

Meram Belediyesi de Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası aldı.

Meram Belediyesi, TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası almaya hak kazandı.

23 Aralık 2022 - 19:13

Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, enerji verimliliğine yönelik çalışmalar gerçekleştiren kurumlara verilen sertifikayı TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin’in elinden aldı. 

 

Meram Belediyesi, çevresel sorumluluklardan taviz vermeden enerjinin verimli kullanımı esasına dayanan kalite standardı ‘TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası’nı almaya hak kazandı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a sertifikayı Türk Standartları Enstitüsü Yönbetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin’in elinden aldı.  

 

 BAŞKAN KAVUŞ; “TEMİZ ENERJİ İÇİN TÜM ADIMLARI ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ” 

 

Dünyanın geleceğini korumak adına yenilenebilir ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının kullanılmasına büyük önem ve destek verilmesi gerektiğine işaret eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, doğal güzelliklerin geleceğe aktarılmasında bu çalışmaların önemine vurgu yaparak “Doğal kaynakların korunması ve kaynakların tüketiminden ortaya çıkan olumsuz etkileri azaltmak için sürdürülebilir enerji kaynaklarını kullanılması önem arz ediyor. Güneş enerjisi, rüzgâr enerjisi ve diğer kaynaklar gibi doğaya zarar vermeyen enerji kaynaklarının kullanılması Meram gibi doğal güzellikleriyle öne çıkan yerler için çok daha önemli. Bu sebeple ilçemizde temiz enerji adımlarını önemsiyor ve elimizden geldiğince destekliyoruz. Tüm hizmetlerimizi enerjiyi daha etkin ve verimli kullanma hedefiyle ve enerji verimliliğini gözeterek ortaya koyuyor, projelerimizi de buna göre şekillendiriyoruz. İşte bu desteklerden dolayı belediyemize TS EN ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi Sertifikası verilerek kurumumuzu onurlandıran Türk Standartları Enstitümüze ve değerli başkanı Mahmut Sami Şahin’e şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

TSE Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Sami Şahin de, bu noktada gösterdikleri hassasiyet için Başkan Mustafa Kavuş ve ekibine teşekkürlerini ileterek sertifikayı takdim etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'