Metal Fermuar Nedir? Çeşitleri nelerdir?

Metal Fermuar Nedir? Çeşitleri nelerdir?

Metal fermuar zengin fermuar çeşitlerinden bir tanesidir. Bu fermuarlar diş kısmı farklı metaller kullanılarak üretilen ve çok fazla alanda kullanılan fermuarlardır. Bakır metal fermuar, pirinç metal fermuar, kalay metal, alpaka nikel oksit metal bu fermuarların sadece bir kaçıdır. Metal fermuarlar dişlerinin genişliğine göre farklı alanlarda kullanılırlar.

29 Eylül 2021 - 15:56

Metal fermuarlar taş ve de asit yıkamaları karşısında diğer fermuarlardan daha dayanıklıdır. Bu sebepten jean pantolonlarda, deri ve spor giyimlerde daha fazla kullanılırlar.  Metal fermuar kendi arasında üç kategoriye ayrılırlar.

Bunlar; separe metal, dipli metal ve kombi metal fermuardır. Bu fermuarlarda kendi içinde alt kategorilere ayrılır. Kullanım alanına göre seçilmesi gereken metal fermuarlar çok amaçlı ve işlevlidir.

Metal Fermuar Nerelerde Kullanılır?

Fermuar tekstil sektörünün önemli bir parçası olduğundan çok fazla alanda kullanılıyor. Öyle ki kendi içinde de çok seçeneği olan fermuarlar kullanım alanına uygun olarak tercih edilmelidir.

Metal fermuar çeşitleri daha çok spor giyimde, kot pantolonlar da deri ceketlerde, bot ve çantalarda kullanıma uygun olan fermuarlardır. Tüm fermuar modelleri için https://www.ecefermuar.com.tr/metal-fermuarlar adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü