Muştalı süpheliden uyuşturucu çıktı

Muştalı süpheliden uyuşturucu çıktı

Konya Emniyeti gençleri uyuşturucudan uzak tutmak için mücadelesini sürdürüyor, zehir tacirlerine göz açtırılmıyor… Emniyet güçleri öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürebilmeleri için özellikle okul bölgelerinde denetimleri sıkı tutuyor.

02 Kasım 2022 - 19:11

Konya’nın Kulu İlçesi Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde okul çevrelerinde dolaşan bir şahıs poliste şüphe uyandırdı. Öğrencilerin öğle arası istirahatine çıkacağı vakitte bölgede bulunan şüpheli polisin dikkatinden kaçmadı. 

 

Kulu Emniyeti’ne bağlı polis ekipleri okul çevrelerinde sürdürdüğü devriye görevi esnasında durumundan şüphelendikleri B.E. isimli şahsı durdurdu. Ekiplerin durdurduğu şüpheli şahsın üzerinden 20 adet uyuşturucu hap, bir miktar esrar, 7 adet tabanca fişeği ve bir adet muşta çıktı.

 

19 yaşındaki B.E. isimli şüpheli hakkında uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti suçu ve kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak suçundan işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi. Şüphelinin daha önce de hırsızlık, tehdit, yaralama gibi çeşitli suçlardan 13 ayrı suç kaydının olduğu öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak
Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak