Nevresim Modellerindeki Kalite

Nevresim Modellerindeki Kalite

Nevresim takımları dokusu gereği farklı kalitede ve farklı kumaşlardan üretebiliyorlar. Saten nevresim takımı sayesinde yaz aylarında terlemeden yatak yaralarına maruz kalmadan serin güzel bir yaz geçirilebilir.

23 Mayıs 2022 - 11:38 - Güncelleme: 23 Mayıs 2022 - 11:41

Saten nevresimler farklı renklerde bulunabilse de genellikle siyah olanı tercih ediliyor. Bu şekilde şık ve iddialı bir görünüm elde edilebiliyor. Saten nevresim takımı kaliteli ise makina da elde yıkama ayarı ile ters bir şekilde yıkanabilir. Dokusunun güzel olması ve yumuşak olmasından mütevellit pek çok kişi tarafından kullanılabiliyor. Yataklar tek kişilik ya da çift kişilik olarak üretiyorlar. Tek Kişilik nevresim takımları daha Uygun fiyatlıdır. 

Pamuklu Nevresim Nedir? Özellikleri Nelerdir? 

Nevresim kullanımını ülkemizde yaygın bir şekilde görebilirsiniz. Nevresimler yaz aylarında serin tutar. Terleme yapmaz. Takım halinde satılabildiği gibi tek tek de satılır. Pamuklu nevresim takımı yumuşak dokulu ve sağlıklı olduğu için evlerde kullanımı fazla olan bir nevresim kumaşıdır. Nevresimler tek kişilik ya da çift kişilik olabiliyor. Nevresim kalitesi ve ebatları nevresimin fiyatını belirliyor.

Percale Nevresim Takımı Nedir? 

Percale nevresimlerin üretim maliyetleri oldukça yüksektir. Ancak ucuz fiyata satılırlar. Firmalar ise zarar yapmamak adına bu ürünleri üretmezler. Percale nevresim kumaşı denilen bir başka kumaş türü de piyasa da yer alıyor. Ancak çok fazla satılamıyor. https://www.madamecoco.com/nevresim/  bu linke tıklayarak istediğiniz renkte, desende, modelde ve ölçüler de nevresimler ve nevresim takımları alabilirsiniz. Nevresim takımları oldukça uygun fiyatlıdır. 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü