Reklam
  • Reklam
Organizasyonların Tadı, Tüm Türkiye’yi sardı

Organizasyonların Tadı, Tüm Türkiye'yi sardı

Mobil mutfak kiralama ve satış hizmetleri alanında 2 yıl önce faaliyete başlayan Etkin Mobil Mutfak, sokak lezzetleri konseptleriyle, Türkiye’nin her yerinde etkinliklerin tadı olmayı başardı.

19 Aralık 2022 - 17:53 - Güncelleme: 19 Aralık 2022 - 17:58

Etkin Mobil Mutfak Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ergün, 2022 yılında, Konya, İstanbul, Bursa, İzmit, Samsun, Antalya, Mersin, Kayseri, Ankara, İzmir, Afyon ve Muğla’da düzenlenen yüzlerce organizasyonda 5.470.000 kişiye hizmet verdiklerini belirtti. 

Ergün; “Avrupa’da restoran işletmeciliği alanında edindiğimiz 15 yıllık tecrübemizle, bugün memleketimizde mobil restoran cafe oluşumlarına imza atıyoruz. Özel konseptlerde oluşturulan yürüyen mutfaklarımızın, kısa sürede, organizasyonlarda, konser ve fuar alanlarında beklediğimizden fazla ilgi görmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle sahil bölgelerinde, turizme açık alanlarda belediyelerimizin tercihi oluyoruz. Kamu kurum ve kuruşlarına, özel işletmelere, sıcak soğuk içecek, dondurma, fast food yemek gibi farklı konseptlerde kullanılan özel araçlarımızla hizmet veriyoruz” dedi.

Amaçlarının mobil mutfak kültürünün yaygınlaşmasına katkı sağlamak olduğunu sözlerine ekleyen Ergün, geniş araç filolarıyla Edirne’den Kars’a kadar Türkiye’nin her yerindeki organizasyonlarda yer almaya hazır olduklarını, satış ve kiralama hizmetleri için ayrıntılı bilgiye www.etkinmobil.com adresinden ulaşılabileceğini ifade etti.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu