Otomobil hırsızı yakalandı

Otomobil hırsızı yakalandı

Konya’da otomobillere dadanan hırsız, çaldığı son aracı bir süre kullandıktan sonra boş bir alana bıraktığı sırada Hırsızın peşine düşen polis ekipleri, hırsızı son icraatında çaldığı araba ile birlikte yakaladı.

16 Nisan 2023 - 13:10

Konya’da Orhangazi Mahallesi, Karakulak Mahallesi ve Çatalhöyük Mahallesinden çalınan otomobillerin şüphelisini yakalamak için polis ekipleri çalışma başlattı. Yapılan incelemelerde hırsızın gözüne kestirdiği arabayı çalıp bir süre gezdiği ve ardından da terk ettiği , yine çalıntı araç ile kaza yaptığı ve aracı olay yerinde bırakıp kaçtığı tespit edildi.

 

Dört adet otomobilin çalınma olayının peşine düşen Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, onlarca çevre güvenlik kamerasından yüzlerce saatlik görüntüyü izleyerek olayların şüphelisinin 18 adet suç kaydı olan Celalettin Dağlı (35) olduğunu tespit etti. 

 

Hırsızlık şüphelisi Celalettin Dağlı’nın Sahibiata Mahallesinde bulunan ikametinin yakınlarında araştırma yapan polis ekipleri, son çalınan aracın park edilmiş vaziyette olduğunu fark etti. Bunun üzerine aracın yakınına gizlenen polisler, şüpheliyi aracın yanına geldiği anda yakalayarak gözaltına aldı.

 

*SUÇ MAKİNESİ HIRSIZ TUTUKLANDI*

 

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Celalettin Dağlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü