Oyuncak ayı içinde uyuşturucu satıyolarmış!

Oyuncak ayı içinde uyuşturucu satıyolarmış!

Konya’da zehir tacirlerine yapılan operasyonlara bir yenisi daha eklendi. Oyuncak ayı içerisinde uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi gözaltına alındı.

28 Eylül 2021 - 12:33 - Güncelleme: 28 Eylül 2021 - 12:40

Zehir tacirleri ve uyuşturucu satıcıları tarafından piyasaya sürülmek üzere hazırlanan uyuşturucu maddelerin ele geçirilmesine yönelik birbiriyle bağlantılı iki adrese yapılan operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Meram İlçesi Uzunharmanlar Mahallesi ve Karatay İlçesi Çelebi Mahallesinde yapılan detaylı çalışmalar neticesinde birbiriyle bağlantılı iki adrese operasyon düzenledi.

SAKLANAN UYUŞTURUCULAR OYUNCAK AYININ İÇİNDEN ÇIKTI

Adreslere yapılan operasyonlarda uyuşturucu maddelerin saklandığı yer pes dedirtti. İkametlerde yapılan detaylı aramalar neticesinde bulunan oyuncak pelüş ayıcığın içinde saklanan çok sayıda uyuşturucu madde narkotik ekiplerinin gözünden kaçmadı.  

Narkotik ekiplerince ikametlerde yapılan aramalarda 125,2 gram Metamfetamin Maddesi, 27 adet sentetik ecza maddesi ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen yabancu uyruklu M. S., L. C. ve A. R. isimli şahıslar hakkında Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan adli işlem başlatıldı.

YUNAK’TA UYUŞTURUCU OPERASYONU

Konya’nın Yunak ilçesinde zehir uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemek amacıyla Yunak İlçe Emniyet Amirliğince yapılan operasyonda yaklaşık 4 kg esrar maddesi ele geçirildi.

Yunak İlçe Emniyet Amirliğince ilçe genelinde uyuşturucu madde kullanımını ve ticaretini önlemek için yapılan çalışmalar neticesinde hakkında daha önce de uyuşturucu kullanmak ve uyuşturucu ticareti yapmaktan işlem yapılan ve 6 yıl cezaevinde kalan S.U. nun ikametinde uyuşturucu madde olduğu bilgisine ulaşılması üzerine ekipler harekete geçti.

BAHÇEDEKİ KAVANOZLARDA 4 KG ESRAR ÇIKTI

Şahsın ikametinde yapılan aramada, ikamette ve şüpheli şahsın çatısından bahçeye fırlattığı kavanozlarda toplamda yaklaşık 4 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİNDEN 2. KEZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan operasyonda İkamette bulunan S.U. ve H.M.U. gözaltına alındı H.M.U. Polis Merkezindeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından serbest bırakılırken S.U.  Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0