Reklam
  • Reklam
Özgökçen "Konyaspor’u başarıdan başarıya...

Özgökçen "Konyaspor’u başarıdan başarıya koşturacağız "

Konyaspor  Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Konyaspor’un başarısı için mücadele edeceklerini, Konyaspor’u başarıdan başarıya koşan bir kulüp haline getirmek istediklerini ifade etti.

06 Haziran 2021 - 13:26

Özgökçen, “Şehrimizin marka değerinin tanıtımına büyük katkı sunan Konyaspor’umuzun, 1922 yılından bu yana Türk futboluna katkıları inkar edilemez. Taraftarımıza 2 kupa armağan eden ve UEFA Avrupa Ligi’nde boy gösteren kulübümüzün, 100’üncü yıldaki tarihi dönemece tazelenme fırsatıyla başlayacağız. Taraftarla bütünleşen, bir ve beraber olduğu, başarıdan başarıya koştuğu sürdürülebilir bir başarıyı yakalayan takım haline getirmek zorundayız. Biz de bu amaç uğruna şehrimizin tüm odalarıyla, Sivil Toplum Kuruluşlarıyla, şehrin tüm bileşenleriyle görüşmeler ve istişareler yaptık. Onların da desteğini alarak Türk futboluna ve Konyaspor’a hizmet etmek adına zor bir göreve talip olduk” dedi.

‘SPORTİF BAŞARININ TEMELLERİNİ ATACAĞIZ’

Özgökçen, “Güçlü ve Konyaspor sevdalısı bir yönetimle çok sevdiğimiz Konyaspor için yola çıkıyoruz. Konyaspor, Süper Lig’de düşme korkusu yaşamadan Anadolu’nun en büyük kulüplerinden olmasının özgüveniyle mücadele etmeli, sportif başarının temelleri atacak olan kurumsal yapı transfer ve altyapı politikaları kapsamında titiz çalışmalar yapmalıdır” diye konuştu.

‘MALİ KAYNAKLAR ÇEŞİTLENDİRİLMELİ’

Özgökçen, “Mali kaynakların çeşitlendirilmesi adımlarına suratla başlanmalı ve kalıcı gelir kaynakları modellerine hız verilmelidir. Öz kaynak altyapı daha da geliştirilmesi ve Konyaspor ile Türk futboluna kazandırılması elzemdir. Türk ve Dünya futbolcu kazandıran bir merkez haline getirmeliyiz. Şehrin dinamikleriyle daha sıkı ilişkiler kurma durumumuz var. Taraftarımızın yeşil-beyaz renkleri her zamankinden daha fazla sahiplenmesi için şeffaf,  iletişim odaklı ve samimi bir süreç yönetmeyi düşünüyoruz. Konyaspor’u uzun yıllar adından söz ettirecek bir yapı haline getirmeye çalışacağız. Dönem birlik ve beraberlik dönemi olacaktır. Hepimiz el ele vererek Konyaspor’umuzun başarısı için mücadele edeceğiz. Sizlerin desteği bizler için itici bir güç olacaktır” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu