Özteke’den Kulluk’a teşekkür

Özteke'den Kulluk'a teşekkür

Konya Boks İl Temsilcisi Uğur Özteke, boksa ilgi ve destek veren Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’a teşekkür etti.

26 Şubat 2019 - 10:14

Özteke, “Son dönemlerde sıkıntılı bir süreçten geçen Konya boksu için nefes olan Atiker Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk’a sonsuza teşekkür ediyoruz. Hilmi Kulluk’un gösterdiği hedef doğrultusunda Konya boksunu altın yıllarına döndürmek için çaba göstereceğiz” dedi.

Konya boksunun tekrar ismini duyurması için, Konyaspor’un çatısı altına girmesi noktasında önemli bir adım atıldığına dikkat çeken Özteke, “Atiker Konyaspor bünyesine aldığı bütün branşlarda olduğu gibi, boksta da   Türkiye’yi uluslararası organizasyonlarda temsil edecek sporcular yetiştirmeye özen gösterecektir. Hilmi Kulluk başkanlığındaki Atiker Konyaspor, futbolun dışındaki branşlara da ciddi yatırımlar yapıyor. Bunların hepsi maddi kaynağa dayanıyor. Maalesef ülkemizde sponsorluk bilinci tam olarak gelişmiş değil. Özellikle de boks gibi, güreş gibi, tekvando gibi branşların bu konuda aldığı bir destek yok. Dolayısıyla bu branşlara sahip çıkan Atiker Konyaspor gibi kulüplere destek verilmesi lazım. Boks İl Temsilcisi olarak, Konya boksunu  ayağa kaldırma adına başta  Atiker Konyaspor başkanı Hilmi Kulluk’a ve yönetimine teşekkür ediyorum.  Amatör branşlara verdikleri desteğin başka süper lig kulüplerine örnek olmasını arzu ediyorum. İnşallah onların yüzünü ağartacak sonuçlar alarak, Konya boksu eski günlerdeki gibi ringlerde fırtına gibi esecek” şeklinde konuştu.

Başkan Hilmi Kulluk’un, amatör branşlara yönelmesinin bir başka anlamının da şehirde bulunan herkese Konyaspor sevgisini aşılamak olduğunu bildiren Boks İl Temsilcisi Uğur Özteke, “Boks salonuna girdiğimiz zaman bütün sporcuları yeşil-beyaz eşofmanlarla antrenman yaparken görmek, orada bulunan herkesi duygulandırdı. Biz bunları sadece futbolcuların üzerinde görürdük. Şimdi, boks, tekvando, cimnastik, yüzme, basketbol ve diğer branşlardaki sporcular da yeşil-beyaza bürünmüş. Bunu çok önemsiyorum. Dolayısıyla da Hilmi Kulluk başkana tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı