Reklam
  • Reklam
Polisin dikkati suçluyu belirleri

Polisin dikkati suçluyu belirleri

Karıştığı ölümlü trafik kazasında suçu yeğeninin üstlenmesini isteyen sürücü, polisin dikkatinden kaçmadı

16 Eylül 2021 - 16:02

Konya'da üç tekerlekli motosiklete çarparak kadın sürücünün ölümüne neden olan kamyonet sürücüsünü, suçu üstlenmesini istediği yeğeni ele verdi.

Olay dün saat 11.30 sıralarında Kaşınhanı mahallesi istasyon caddesinde meydana geldi. Şüpheli İ.E'nin kullandığı iddia edilen 46 KN 424 plakalı kamyonet, Meryem Arıkan idaresindeki üç tekerlekli motorsiklete çarptı. Kazada Meryem Arıkan hayatını kaybetti.

Kaza sonrasında kaçan kamyonet sürücüsünü yakalamak için Konya Emniyet birimleri çalışma başlattı. Teknik incelemelerde bulunan ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler kaçan aracı tespit etti. Emniyet güçlerinin yaptığı çalışmalar neticesince tespit edilen aracın sürücüsü olduğunu söyleyen İ.E. göz altına alındı.  Polis İ.E 'nin çelişkili beyanı ve yapılan teknik çalışmalarla araç  sürücünün farklı olabileceğini değerlendirdi. Bunun üzerine İ.E kazayı kendisinin değil amcası B.E'nin yaptığını ve olay yerinden kaçan amcasının evlerine gelerek kazayı üstlenmesi istediğini itiraf etti. Polis ekipleri İ.E'nin ifadesi doğrultusunda B.E ' i de gözaltına aldı. Göz altına alınan şüphelilerden İ.E. suç üstlenme suçundan, amcası B.E ise taksirle adam öldürme suçundan adliyeye sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'