Reklam
  • Reklam
Schafer Konya Caddesi Mağazısı Hizmete Açıldı
Reklam

Schafer Konya Caddesi Mağazısı Hizmete Açıldı

20 Kasım 2022 - 16:52

 

Zücaciye ve ev yaşam markası Schafer Konya Cadde Mağazası, Selçuk Mahallesi Şehit Ömer Halis Demir Caddesinde düzenlenen açılış töreni ve Yapılan dualarla açıldı.

Zücaciye’de Dünyada ve Ülkemizde ünlü markalardan biri olan Schafer,o Konya Cadde Mağazasını yönetim kurulu Başkanı Tuncay Aslan’ın katılımıyla hizmete açıldı.

Schafer Konya Caddesi Mağazası firma Sahipleri Halil Bölükbaşı, Ferhan Eren, Nazım Mutluer tarafından  organize edilen açılış törenine Schafer Yönetim kurulu Başkanı Tuncay Aslan ile çok sayıda misafir katıldı.

Firma sahipleri adına açıklamada bulunan Halil Bölükbaşı şunları söyledi.

Schafer Konya Cadde Mağazası olarak Konya’da ve Türkiye’de biri İlke imza attık. Yüzde yüzde yerli ve milli firma olan Schafer ismi adı altında ilk cadde mağazasını açmanın haklı gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Kazanan hem Konyamız, hem de Konyalı kadınlarımız olmuştur"dedi.

Schafer Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Aslan ise yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.

"Schafer ailesi olarak Ülke genelinde 52 mağazamızb Bulunmaktadır. İlk cadde mağazamızı Üç genç ve dinamik işadamımızla Konya’da açmaya karar verdik. Bu kararımız Türkiye genelinde bir ilk olmuştur. Schafer Konya Cadde Mağazamız Konya’ya ve Konyalı Kadınlara hayırlı uğurlu olsun” dedi

Protokol konuşmalarının ardından yapılan dualar ve protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile Schafer Konya Cadde Mağazası hizmete açıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1