SOBE ve Tropikal Kelebek bahçesine tam not

SOBE ve Tropikal Kelebek bahçesine tam not

Türkiye Belediyeler Birliği toplantısına katılmak üzere Konya’ya gelen birlik üyesi belediye başkanları Konya  Tropikal  Kelebek Bahçesi ve Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi  SOBE’yi  ziyaret etti.

30 Mart 2021 - 14:50

Türkiye Belediyeler Birliği “Birlik Başkanları İstişare Toplantısı”  Konya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Konya’da gerçekleştirildi.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın yanı sıra, Türkiye Belediyeler Birliği ve Gaziantep  Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin  birliğe üye  Balıkesir,Bursa,Erzurum,Gaziantep,Kahramanmaraş,Kayseri,Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanları ile  Osmangazi ve Köprüköy ilçe belediye başkanları katıldı.

Belediye hizmetlerinin verimliliğinin arttırılması noktasında toplantılar gerçekleştirilen konuk belediye başkanları daha sonra şehrin sembol olan  tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret ederek incelemelerde bulundular.

Başkanların ziyaret yerleri arasında Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Konya  Tropikal  Kelebek Bahçesi ve Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi  SOBE de yer aldı. Her iki noktada incelemelerde bulunan heyet üyelerine sürdürülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Konya’nın turizm destinasyonları arasında yer alan Konya Tropikal Kelebek Bahçesi ve otizm alanında Türkiye’nin en kapsamlı merkezlerinden bir olan Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi SOBE misafir heyetten tam not aldı.

 Türkiye Belediyeler Birliği Üyesi belediye başkanlarını Konya’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden  Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  konuk belediye başkanlarına günün anısına hediye takdiminde bulundu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü