Reklam
  • Reklam
TAV’ın ödülleri sahiplerine verildi

TAV'ın ödülleri sahiplerine verildi

Türk Anadolu Vakfı tarafından Hacı Veyiszâde Mustafa Kurucu Hoca Efendiyi anma ve anlama programı kapsamında her yıl yapılan İmam Hatip Liseleri ve Kur’an Kursları öğrencileri arasında ödüllü kompozisyon yarışmasında dereceye giren  öğrencilere ödülleri takdim edildi.

08 Mayıs 2023 - 15:40

Türk Anadolu Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Merhum Hacı Veyiszâde Mustafa Kurucu Hoca Efendiyi anma ve anlama programı ülkemizde meydana gelen deprem nedeniyle program iptal edilmişti. Fakat Hacı Veyiszâde Mustafa Kurucu Hoca Efendiyi anma ve anlama programı kapsamında her yıl yapılan İmam Hatip Liseleri ve Kur’an Kursları öğrencileri arasında “KÜRESEL ÇAPTAKİ KURAKLIĞIN SEBEBLERİ VE SONUÇLARININ İSLAMİ AÇIDAN DEĞERLENDİRİLMESİ” konulu ödüllü kompozisyon yarışması tertiplenmiştir. Her iki kategoride de dereceye giren  öğrencilere Türk Anadolu Vakfı  binasında ödülleri takdim edildi.

Törene AK Parti Milletvekilleri Ahmet Sorgun, Selman Özboyacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Türk Anadolu Vakfı Başkanı Erol Küçükbakırcı, öğrenciler ve davetliler katımıyla ödülleri verildi. Birinci olan Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Zeynep Aslan ve Hacı Hasanbaşı kız Kur’an Kurusu öğrencisi Feyza Nur Aydoğdu’ya 3.000 lira, ikinci olan Mahmut Sami Ramazanoğlu İmam Hatip Lisesi sıla Sığındı ve Akşehir Altinoluk Kız Kur’an Kursu öğrencisi Fadime Aybüke’e 2.750 lira, üçüncü olan Karatay Hacı Veyiszade Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mikail Gürler ve Sarayönü Ladik Kız Kur’an Kurusu öğrencisi Halime Çark’a 2.500 lira, dördüncüden onuncuya kadar mansiyon kazanan öğrenciler de çeyrek altın verildi..    

Bu konuda açıklama yapan Türk Anadolu Vakfı başkanı Erol Küçükbakırcı,; “Vakfımız; ülkemiz ve milletimiz için faydalı, bilgili, ahlaklı, milli ve manevi değerlere sahip insan yetiştirmenin önemine inanarak, çalışmalarını eğitim faaliyetlerine ayırmaktadır. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımları sayesinde binlerce öğrencinin   yetişmesine destek olmuştur ve olmaya devam edecektir.”

 

 

.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'