Temiz Oda Kurulumu Nasıl Olmalıdır

Temiz Oda Kurulumu Nasıl Olmalıdır

Temiz oda kurulumu esnasında kullanılan ekipmanların profesyonel kişiler tarafından kullanılması oldukça önemli bir unsurdur. Temiz oda kurulumu sırasında yapılacak en ufak bir yanlış kişiyi yüksek derecede hasara uğratabilir.

23 Ocak 2021 - 14:23 - Güncelleme: 26 Ocak 2021 - 16:26

Temiz oda kurulumu esnasında zeminden başlanarak tavan duvarlarına kadar kusursuz ve kaliteli bir hizmet sunulması gerekir. Kurulum sonrasında ekipmanlar hasarsız ve düzgün çalışmalıdır. Temiz oda kurulum sırasında GMP ve ISO standartlarına uygun olarak hareket edilmesi gerekir. Kurulum sırasında oda dizaynı işlevselliği kolaylaştıracak şekilde tasarlanmalıdır. Oda içerisinde çalışan personelin hareket özgürlüğü kısıtlanmamalıdır.

Temiz Oda Kurulumunda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Temiz oda kurulumu gerçekleştirilmeden önce kullanılacak alan ve hizmet türü belirlenmelidir. Mutlaka işinin ehli kişilerden hizmet alınması gerekir. Temiz oda üretilen ürünlerin kalitesini artırmak amacıyla kullanılır. Temiz oda kurulumu sırasında önem taşıyan bir unsurda havalandırma sistemlerinin sağlıklı çalışıyor olmasıdır. Kurulum sırasında kullanılan ekipmanların son teknolojiye sahip olmasına ve hijyen kurallarına uygun olmasına dikkat edilmesi gerekir. Temiz oda kurulumu için http://www.termotes.com/temiz-oda-kurulumu/ sitesinden kaliteli hizmet ve bilgi alabilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı