TFON Makine’ye Hannover ve Munih Fuarlarında büyük ilgi

TFON Makine’ye Hannover ve Munih Fuarlarında büyük ilgi

Tfon Makine ve Telefoncular Grup Almanya da EuroBLECH Hannover ve BAUMA Munih de düzenlenen uluslararası fuarlarında ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

02 Kasım 2022 - 22:56

Ürünlerine gösterilen ilgiden ve müşterilerden gelen yoğun taleplerden çok memnun kaldıklarını söyleyen Genel Müdür Ahmet Yavuz Güngör ülke ekonomisine katma değerler katmaya devam edeceğiz diyerek kendilerini Euroblech fuarında yalnız bırakmayan Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Hannovver Başkonsolosu Gül Özge Kaya ve Bauma Fuarında ziyarete gelen Konya sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü ile birlikte fuar boyunca kendilerini yalnız bırakmayan tedarikçilerine ve ziyaretçilerine teşekkür etti.

Almanya’nın en büyük makine sektörü buluşması olan fuarlarda Çapak Alma ve Kenar Yuvarlama Makinelerimiz; TFON Surfacer® TF - RBC 2565, TFON Surfacer® TF - RBF 3013 Plus, M1 Lite Surfacer® Manuel Çapak Alma ve Kenar Yuvarlama Makinesi, Doğrultma ve Gerilim Giderme Makinemiz; TFON Leveltech® M 5516,Sulu Toz Emiş Ünitesi; TFON Air Wet® 80 sağladıkları avantajları ve verimlilik konusundaki katma değerleri ziyaretçilerimiz tarafından ilk kez katıldığımız ve ürünlerimizi sergileme fırsatı bulduğumuz uluslararası fuarda da büyük ilgi görmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Avrupa’nın sektörde söz sahibi olan markaları yanında ilk kez yer almamıza rağmen fuarda Afrika’dan Avrupa’ya, Asya’dan Amerika’ya kadar 20’nin üzerinde ülke ile bağlantılar gerçekleştirdik. Emeklerimizin karşılığını alıyor olmak mutluluk verici. Ürünlerimize gösterilen ilgi ülke ekonomimize istihdam, üretim ve ihracat olarak yansıyacaktır. Çalışmalarımız müşterilerimizden gelen istekler de dikkate alınarak yeni yatırımlarla ürün yelpazemiz genişleyerek devam edecektir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0