Tozoğlu AKP’li vekilleri vatandaşın yanına davet etti

Tozoğlu AKP'li vekilleri vatandaşın yanına davet etti

İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu AKP Konya milletvekillerini sokağa vatandaşın sorunlarını dinlemeye davet etti.

08 Şubat 2022 - 12:02 - Güncelleme: 08 Şubat 2022 - 12:05

İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu yazılı bir açıklama yaparak, vatandaşın sorunlarının farklı olduğunu, halkın geçim sıkıntısını en derin bir şekilde yaşadığını söyledi. 

Tozoğlu açıklamasında Konya milletvekillerine seslenerek şu görüşlere yer verdi:

"Siz lüksünüzden, şatafatınızdan, şaşaanızdan taviz vermeyeceksiniz. Arzu ettiğiniz kişilere 1 liralık işi 5 liraya vereceksiniz, kamudan daha fazla para çıkmasına sebebiyet vereceksiniz. İstediklerinizin milyarlık vergi borçlarını bir gecede sıfırlayacaksınız sonra işler karışınca fedakarlığı vatandaştan bekleyeceksiniz. Bu tam anlamıyla samimiyetsizliktir.

Vatandaşların omuzlarına elektrik, doğalgaz faturalarını, benzin ve mazota fahiş zamları, çiftçilerin omuzlarına ağır girdi maliyetlerini, temel gıda ve tüketim ürünlerinde olağanüstü zammı yükleyip vatandaşı kaderi ile başbaşa bırakmak tam da iktidarın keyfiyetinin bir sonucudur.

AK Partili milletvekilleri gazetelere çarşaf çarşaf beyanda bulunuyor, topu karşı sahada çevirmeye çalışıyorlar. Ancak nafiledir. Bilhassa milletvekili Halil Etyemez ve milletvekili Gülay Samancı'yı sokağa vatandaşarın arasına çıkmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımıza elektrik, doğalgaz, benzin fiyatlarından memnun olup olmadıklarını bir sorsunlar. Gıda fiyatları ile ilgili görüşlerini bir sorsunlar. Eğer vatandaş halinden memnun ise biz de kendilerine hak vereceğiz.

Hep söylediğimiz gibi artık AK Partili yönetici ve milletvekilleri maalesef paralel bir evrende  halkın gündeminden tamamen uzak bir şekilde yaşıyorlar. Ancak milletimiz ilk seçimde kendilerini hayatın gerçekleri ile karşı karşıya getirecektir."

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı