Tozoğlu: Çakıroğlu’nun ismi bir caddeye verilmelidir

Tozoğlu: Çakıroğlu'nun ismi bir caddeye verilmelidir

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, Ege Üniversitesi'nde eğitimine devam ederken, eli kanlı caniler tarafından üniversite kampüsünde şehit edilen, ülkesi ve ülküsü için mücadele etmekten geri durmayan Konyalı  Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun isminin bir caddeye verilmesini teklif etti.

21 Şubat 2022 - 17:00 - Güncelleme: 21 Şubat 2022 - 17:10

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, yaptığı yazılı açıklama şu görüşlere yer verdi:

"Aradan geçen 7 sene içerisinde tetikçiler yargılanmış ancak organize eylem cezalandırılmamıştır. Aradan geçen 7 yılda İzmir gibi bir şehirde kampüsü PKK terör örgütü sempatizanlarının cirit attığı bir yer haline getirilmesine göz yumanlar cezalandırılmamıştır. Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve arkadaşlarının ihbarlarını görmezden gelenler bir yaptırımla karşılaşmamıştır.

Adına açılım denilen süreçte şehir merkezlerini bile terör örgütü sempatizanlarına açık hale getirip milliyetçileri yaptırımlara çarptıranlar bugün maalesef en büyük milliyetçilik sözleri ile dolaşmakta canlarının istediği herkese örgütle beraber olma yaftası vurmaktadır.

İşte gelinen aşamada onlar için bir samimiyet testi fırsatı çıkmıştır. Geçmişte yapılan hataların bedelini bir nebze hafifletmek için gideni geri getirmese de Konya'da özellikle üniversitelerin yoğun olduğu caddelerden birine Fırat Yılmaz Çakıroğlu ismi verilmelidir.

Bununla ilgili önergemizi yapılacak olan ilk toplantıda Konya Büyükşehir Belediye meclisi gündemine getireceğiz. Ve konunun takipçisi olacağız. Şehdimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu rahmet ve minnetle anıyor, acılı ailesine ve milliyetçi camiaya tekraren başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü