TSYD Konya’dan , Emniyet Müdürü Dinç’e ziyaret

TSYD Konya'dan , Emniyet Müdürü Dinç'e ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu, bir süre önce Emniyet Müdürü olarak atanan Engin Dinç'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

23 Ağustos 2021 - 12:25

TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Emniyet Müdürleri kararnamesi ile Eskişehir'den Konya İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Engin Dinç'i makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi ile ilgili bilgi veren Başkan Murat Dönmez, spora sadece yazarlık yaparak değil, gençlere spor yaptırarak da hizmet ettiklerini söyledi. Dönmez, TSYD Konya Şubesi olarak 200'den fazla sporcuyla faaliyet gösterdiklerini, dolayısıyla amatör spora bu anlamda da hizmet verdiklerinin altını çizdi. Türkiye’de 11 TSYD şubesinden birinin Konya’da bulunduğunu anlatan Başkan Murat Dönmez, Konya’nın sporu sevdiğini ve spor şehri olma yolunda önemli mesafeler katettiğini, bu anlamda da kıskanılan şehirlerden birisi olduğunu, Konya’nın asayiş anlamında ülkenin en huzurlu şehirlerinden birisi olmanın yanında, Konyasporlu taraftarların da centilmenlik noktasında emniyet güçlerine her konuda yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç'te, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mevlana şehri Konya'da görev yapacak olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Dinç, sporu sevdiğini ve görev yaptığı şehirlerde her zaman sporla iç içe olduğunu anımsatarak, "Şimdi de Konyaspor ve diğer branşlar için elimizden geleni yapacağız"dedi.

Ziyarette TSYD Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Tolga Durmaz, Mürsel Çetin, Hüseyin Avni Uğur, Hüseyin Turgut, Kemal Soylu ve Ferhat Türkoğlu'da hazır bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü