Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Konya'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Anıt Meydanı'nda düzenlenen etkinlikler kapsamında saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu ve ardından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu.

10 Nisan 2023 - 15:55

Emniyet Müdürü Engin Dinç, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 178. yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Vatanın huzur ve güvenliği için olağanüstü gayretler sergilediklerini ifade eden Dinç, "Yüce Türk milletine büyük bir sevgiyle hizmet eden Türk Polis Teşkilatı, çağımızın gerektirdiği gelişim ve değişimleri takip edip üstün teknoloji kullanarak ülkemizin ve dünyanın en gelişmiş saygın kurumları arasında yer almıştır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında güçlü, güvenilir ve etkin bir kurum olarak suç ve suçluyla mücadelesini sürdüren Türk polis teşkilatı kararlı, dirayetli duruşuyla, devletimizin emrinde, milletimizin hizmetinde daha nice yüzyılları hedeflemekte ve planlamaktadır." diye konuştu.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Meram Mehmet Kadir Özgüzar İlkokulunun Özel ve Anaokulu öğrencileri Polis Haftası dolayısıyla Dutlukır Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti.

Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yıl dönümü dolayısıyla Meram Mehmet Kadir Özgüzar İlkokulu öğrencileri anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

İlkokulun Özel Öğrencileri ve Anaokulu Öğrencileri okul yönetimi eşliğinde Dutlukır Polis Merkezi Amirliğine ziyarette bulundu. Polislerle bir araya gelen minik öğrenciler, günün anısına Polis Merkezi Amir'i Enes Bozkurt’a çiçek takdim ederek, ziyaret ettikleri birimlerde görevli polislerin 10 Nisan Polis Haftası’nı kutladı.

Öğrencilerin ziyaretinden çok memnun olduklarını belirten Dutlukır PMA görevlileri, minik öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı