Üreticiden tüketiciye aracısız market açıldı

Üreticiden tüketiciye aracısız market açıldı

Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği (DSYB) tarafından merkez Meram ilçesinde açılan enBir Şarküteri vatandaşa daha ucuz süt ve süt ürünleri satacak. Mağazanın açılışına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

13 Ocak 2023 - 11:57

Konya DSYB Başkanı Edip Yıldız, şarküterinin zincir şeklinde açılacağını belirterek, “Konya Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği 10 bin üyesiyle Türkiye'nin en büyük yetiştirici yaylası. Hem bir taraftan hizmete dair sorumluluklarını yerine getirirken bizim yönetim anlayışımız aynı zamanda üreticimizin sütünün, etinin katma değer elde etmesi yani ürün haline getirilerek satışını gerçekleştirmek istiyoruz. Açılışını gerçekleştirdiğimiz yerimiz Konya Damızlık Sığır Yetiştiriciler Birliği'nin enBir süt ürünlerindeki tescilli marka adı. Tamamen üretimi kendine ait. Şimdi farklı bir yapıyız üretime geçtiğimizde şuna şahit olduk. Üreticiden, tüketiciye dediğinizde çok ciddi de bir güven barındırıyor. Böyle bir tüketici söz konusu. Biz de bu güvene layık ürün kalitemizden tutun, fiyatlandırmaya varana kadar hepsinde buna bu hassasiyeti de özen gösteriyoruz ve bu satış noktalarının özellikle hem kalite yönünden hem de fiyat avantajı olduğunu bildiğimizde Konya'nın ilçe merkez ilçelerde taşra ilçelerine varana kadar da bu artık zincir suretiyle çoğaltmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Yıldız, yetiştiricilerimiz, ülkemizin en fazla süt üreten ili olan Konya’ya ve en fazla süt toplayan Birliğine yakışan, kendi markasıyla üretim yapıp “tüketiciye kaliteyi ekonomik fiyata sunmanın yakışacağını belirterek, “Biz de buna kayıtsız kalmadık. Modern süt işleme tesisimizde üretilen ürünler ülkemizin birçok şehrinde raflardaki yerini aldı. Herkes birliğimizin yatırımlarını konuştu, konuşmaya da devam edecek. Üreticimiz emeğinin karşılığını alsın, tüketicimiz sağlıklı beslensin diye hiç durmadan, yorulmadan çalışıyor, ülkemizin kalkınmasında en büyük paylardan birinin bize düştüğü bilinciyle üretmeye devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü