Reklam
  • Reklam
Uzun Kollu Bluz

Uzun Kollu Bluz

Kadınların gardıroplarında kurtarıcı kombin parçası olarak uzun kollu bluz modellerinin yeri ayrıdır. Her kadının zevkine uygun modeller,  özellikle büyük beden kadınların tercihi olmaktadır.

06 Aralık 2021 - 13:57

Çünkü kol kısmı kalın bayanları daha ince gösteren bu tarz bluzler ile çok daha zarif bir görünüm elde edilebilir ve küçük detaylar ile çok daha şık görünüm yaşanabilir.

Bunun için renk seçimi gibi hususlar önem kazanıyor. Siyahın asil duruşu bluzlere ayrı bir hava katarken, beyaz renk ile saf güzellik vurgulanıyor. Çılgın sarı enerji verirken, kırmızı tonlar ise kadınları olduğundan daha çarpıcı gösteriyor. Kadınlar uzun kollu bluzler ile serin havalarda sıcaklığı yaşarken, birbirinden farklı renkler ile mükemmel bir görünüm kazanabiliyor.

Omuz Dekolteli Uzun Kollu Bluzler

Kadınların farklılık arayışı, uzun kollu bluz modellerinde de kendisini gösteriyor. Bölünmüş kollu modeller ile tarz yaratılırken, omuzları açıkta bırakan modeller ise kadınlara daha çekici bir hava kazandırmaktadır. Uzun kol ister volanlı,  ister düz olarak tercih edilebiliyor. Siz de uygun kombinlerle günün her saatinde pratik bir şıklık yaşamak istiyorsanız, https://www.axxelgulertekstil.com/bluz-modelleri  sayfasını ziyaret edebilir ve ekonomik fiyatlı ürünlere sahip olabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'