Reklam
  • Reklam
Yavaş, Konya’da vatandaşlara seslendi

Yavaş, Konya'da vatandaşlara seslendi

Konya’da seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e eşlik eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçime üç hafta kala açıkladığı bedava doğalgaz vaadini eleştiren Yavaş, "İyi gaz veriyorlar, Allah razı olsun…"

23 Nisan 2023 - 16:45 - Güncelleme: 23 Nisan 2023 - 16:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın havaların ısınmasıyla verdiği doğalgaz müjdesini ti'ye alan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın sözleri vatandaşlar tarafından alkışlandı.

Konya’da seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e eşlik eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, vatandaşla seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın seçime üç hafta kala açıkladığı bedava doğalgaz vaadini eleştiren Yavaş, şunları söyledi:

Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız diye söz vermiştik. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle insanlar evlerde ısınamıyor, doğalgaz alamıyorlardı, gelen zamlar dolayısıyla… Geçen yıl ve bu yıl üç taksit halinde 200 bin aileye doğalgaz yardımı yaptık. O ailelere, çocukları üşümesin diye destek olduk.

Mayıs ayına gelince bir ay bedava doğalgaz verdiler, havalar ısındıktan sonra… Bir de mutfaktaki gazları… İyi gaz veriyorlar, Allah razı olsun…

“ÇALIYOR AMA ÇALIŞIYOR”

2019 seçimlerinde bizler hakkında yaptıkları karalamaların aynısını yine bu seçimde de yapmaya başladılar. Mevcut iktidar Ankara'da belediyeyi bırakmak istemiyordu. Niye bırakmak istemiyordu? Kendi deyimleriyle Ankara parsel parsel satılıyordu… Yolsuzluklar diz boyu… Muhafazakar insanlara bile “Çalıyor ama çalışıyor” dedirtmeyi başardılar. Bunu bırakmak istemiyorlardı ve bu nedenle olmadık iftiralar attılar. Şimdi de aynısını yapıyorlar.

Devletin güvenlik politikası, milli politikaları hiç kimseye göre değişmez. Daha önceki dönemlerde nasıl Cumhuriyet'ten beri bu kadar eseri yapanlar kendisinden sonraki iktidarlara bunları devrettiyse… Çok teşekkür ediyoruz yaptıkları işlerden dolayı…

PARTİSİNİN MALI DEĞİL

O TOGG, partisinin malı değil. O İHA'lar, SİHA'lar bir partinin malı değil. Devletin malıdır. Nasıl ASELSAN, HAVELSAN 1980'li yıllarda kurulup bundan sonra gelen hükümetlerin emrine verilirse; aynen yine bu elde edilen kazanımların hepsi yeni hükümetin elinde olacak. Silah bırakmadığı takdirde Kandil'in başına füze olarak yağacak.

MEVSİMLİK VATANSEVER

Çözüm süresi içerisinde yaptıkları PKK ve Öcalan güzellemelerini unutmadık. Onlar mevsimlik vatansever. Yerine göre düşman olurlar, yerine göre vatansever olurlar. Biz sapına kadar vatanseveriz, her zaman vatanseveriz. PKK'ya PKK deriz. Teröriste de terörist deriz.

HÜDA-PAR HİZBULLAH'IN UZANTISI

HDP ayrı parti olarak seçime giriyor. HDP'nin, PKK'nın görüşleri belli. Özerklik, federasyon, Türk kelimesinden gıcıklık kapan, Türk bayrağından gıcık kapan insanlar. Öyle bir zihniyete sahipler. HÜDA-PAR da aynısı. PKK da HÜDAPAR da “Ne mutlu Türk'üm diyene”den rahatsızlar. HDP ayrı parti olarak seçime giriyor. Ancak bu görüşleri savunan HÜDA-PAR'a kendi listelerinde yer veriyorlar. Hizbullah'ın uzantısı olan HÜDA-PAR'a… Bu büyük bir samimiyetsizlik.

Niye böyle yapıyorlar? Çakarlı araçları kaybetmek istemiyorlar. Çocuklarına 3-5 maaş vermeye devam etmek istiyorlar. Liyakatsiz insanları iş başına getirmeye devam etmek istiyorlar.

“BUNLAR SOĞAN KAFALI” DİYE HAKARET EDİYORLAR

Sokaktaki sıkıntıyı görmüyorlar. “Soğan pahalı” diyorsunuz, “Bunlar soğan kafalı” diye hakaret etmeye başladılar. “Pahalılık var” diyorsunuz, “Yoo bizde öyle bir şey yok” diyorlar. Onların baktığı yerden öyle görünüyor. Milletvekilleri inse, pazarları dolaşsa, vatandaşın içerisine gitse gerçek sıkıntıyı görecekler. Ama işte bunları unutturmak için karalamalarına devam ediyorlar.

Boş lafları boş verin. Herkes bizi de biliyor, Akşener'i de biliyor, Millet İttifakı'nın diğer genel başkanlarını da biliyor. İnşallah artık ağzından bugüne kadar tek kötü söz çıkmayan, 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu, bu benim fikrim inşallah kabul eder, Kızılay'dan Çankaya'ya kadar yürüyerek kortej eşliğinde götürüp yerine oturtarak… Külliye'yi de ülkemiz adına hayrına faaliyetlerde bulunacağı bir kurum haline dönüştüreceğiz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'