Kaptanlık Skubiç'e yakışır...
Cengiz DÖNMEZ

Cengiz DÖNMEZ

Kaptanlık Skubiç'e yakışır...

20 Aralık 2017 - 14:03

Konyaspor, oynadığı oyunla, hiç de hak ettiği yerde değil..
Bugüne kadar oynadığı maçlara baktığımızda, belki bir-kaç maçı dışarıda tutarsak, çoğunda iyi bir oyun sahnelediğimizi görebiliriz.. Son Göztepe maçında da bunu gördük.
Bu sezon, ilk yarıda, fikstürde bulunduğumuz yeri hiç de hak etmediğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Her ne kadar fikstüre baktığımızda, 16 maçta dört galibiyet iki beraberlik ve on mağlubiyet  almış da  olsak, çoğu maçta ezilmeden, bireysel hatalarla veya hakem hatalarıyla, kendi beceriksizliklerimizle, son dakikalarda yediğimiz gollerle puanlar kaybettik.
Takımımızın sorununu biliyoruz.
Takımımızın iyi bir golcü’ye ihtiyacı var..
Devre arasında, iyi bir golcü, Konyaspor’a kazandırılmalı. Sanıyorum, bunun araştırmaları şu anda yapılıyor ve bazı temaslar da var. Tek başına yeterli mi peki? Elbette hayır.. İyi diye aldığınız golcü eğer sakatlanırsa n’olacak? Elimiz-kolumuz bağlı bekleyecek miyiz?
Mehmet  Özdilek hoca, sanıyorum, eksikleri, nerelere takviyeler yapılmasını çok iyi görmüş ve biliyordur. Kendisine güvenimiz tamdır. Raporları doğrultusunda, yönetim de gereğini yerine getirmelidir.
SKUBİÇ’E MAŞALLAH..
Bütün maçlarda görev alan, esasında sağ bek’te oynayan ama hemen her maçta, orta alanda ve ileride de gördüğümüz, arı gibi çalışan Skubiç’in maşallahı var.. Allah nazardan saklasın.. Kalemizde; çizgiden gol çıkartırken görüyoruz, orta alan mücadelesinde görüyoruz, sağ kanat oyuncusu gibi içeriye ortalar yaparken görüyoruz, santrafor gibi oynayıp gol attığını görüyoruz. Aynı zamanda takımın Penaltıcısı.. Dört golün ikisini penaltıdan attı..Hemen her maçta, maçın başından sonuna kadar canla-başla oynayıp, takımını diri tutmaya çalışıyor. Sağ bekimiz o ama, takımımızın en golcü futbolcusu da yine 4 golle o..
Yönetime benim bir teklifim var..
Önümüzdeki hafta sahamızda, ilk yarının son maçını Fenerbahçe ile oynayacağız. 
Bu maça Skubiç takımın kaptanı olarak çıksın. Kendisine verdiğimiz değeri hissettirelim.
Skubiç, daha fazlasını bile hak ediyor.
Hele Selim’in kaptan yapıldığı Konyaspor’da, Skubiç 10 defa daha kaptanlığı hak ediyor.
vereceğimiz bu değer, takıma, daha da olumlu yansıyacaktır.
Kalecimiz Serkan’ın değeri ayrı.. Olmazsa olmazımız zaten o.. Kalecimiz Serkan’ı da bir başka  maçta, örneğin GS, BJK maçlarında  Kaptan olarak çıkarmalıyız. Diğer futbolcularımızın da katkıları inkar edilemez ama Serkan ve Skubiç olmasaydı, Konyaspor, bugün lig’in dibine kazık çakmıştı.

 

Son Yazılar