Suskunlar !...
Haşmet Öyken

Haşmet Öyken

Suskunlar !...

04 Ekim 2016 - 10:21

CHP'liler kamu oyunun yanıt beklediği sorulardan kaçtığı sürece Antalya'da kendini toparlama sürecine giremez. Her yeni kavgayla yeniden bölünür. Her yeni çatışma parti içerisindeki karşı grupların açıklarını ortaya çıkartmayla sonuçlanır!

Sonra; Ağızlar bir karış açık kalır,
Küçük diller yutulur,
Gözler yuvarından fırlar. Kimisi ayılır, kimisi bayılır.
Ayılana limon bayılana gazoz!
...
CHP Genel Merkezi Semih Esen'i gönderdi!
Siz 'istifa etti' deyin. Ben, günlerdir CHP yüksek Disiplin Kuruluna CHP Antalya milletvekilleri ve CHP'li bir Belediye Başkanının uyguladığı mobingden söz edeyim. Esen'in Antalya'da partiyi 'ben' merkezli ve 'güdümlü' kullanmasının Genel Merkez tarafından kabul edilmediği , bu partinin kurulları ile uyum içinde çalışması gerektiğinin kulağına fısıldandığını, hatta 'istifa' konusunu fazla uzatmadan bir önce Genel merkeze göndermesini istediklerini!...
Yani ortada öyle şiirsel bir başkaldırı filan yok!
Ama ortada başka bir şey var; Semih Esen'in il başkanlığından uzaklaştırılması ile birlikte Antalya'da ikiye bölünmüş CHP'de Ümit Uysal, Çetin Osman Budak ve Mustafa Akaydın'ın kaybettiği, Muhittin Böcek, Turgay Genç ve Devrim Kök'ün kazanan tarafta oldukları....
KRİZ ÜSTÜNE KRİZ
Şimdi birisi kalkar der ki, CHP refleksleri olan heyecanlı bir partidir. İyi de CHP içinde heyecanın yanı sıra entrikalar, hizipleşmeler, kavgalar ve dedikodularda bitmiyor.
Daha il başkanlığı krizi ile boğuşan parti bu kez Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün transferiyle çalkalanmaya başladı. Söylenenlere göre, Başkan Ümit Uysal, Mustafa Gül'ü partiye davet etti.
Bu davet CHP'nin kendi içerisinde konuşulmadan yapılınca CHP gerildi.
Peki bu durumda Antalya'da CHP'nin iplerini elinde tutmaya çalıştığı söylenen Ümit Uysal bu transfer girişimiyle bu durumunu pekiştirmedi mi?
İlk tepki Devrim Kök'ten geldi.
Kök, Kemer'de adayını çoktan belirlemişti çünkü....
Şimdi alttan altan birbiriyle çekişen Devrim Kök ve Ümit Uysal'ın alenen karşı karşıya geldikleri konuşuluyor.
EROL ÖZKARABEKİR'İ KİM TUTACAK
İl eski Başkanı Semih Esen, Başkan Ümit Uysal, Genel başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak ve Mustafa Akaydın'a rağmen CHP Genel Merkezi Büyükşehir Meclis üyesi Erol Özkarabekir'in kellesini kopartmadı.
Peki Antalya'da CHP'nin ağır toplarının kendisine açtığı savaştan yara bere almadan kurtulan Özkarabekir'in hışmından bu isimler nasıl kendilerini kurtaracaklar.
Çünkü CHP içindeki FETÖ'cüler ve paracılarla gırtlak gırtlağa kavga edeceğini Erol Özkarabekir bağıra bağıra söylemişti.
......
Ben yine utanmadan(!), CHP'deki utanmayanlar utanıncaya kadar yazacağım.
Her ne kadar Ümit Uysal'a karşı yıldızı parlasa da son yerel seçimlerde Konyaaltı Belediye Meclis listesinin birinci sırasına yazılan ve bu gün FÖTÖ soruşturması kapsamında tutuklu bulunan ismi kimin yazdırdığını açıklamayan başkan Muhittin Böcek ağzını açıncaya kadar yazacağım.
Bu konuda CHP suskunluğunu bozuncaya,
CHP'lileri ve kamuoyunu bu konuda aydınlatma gereğini görmeyenler konuşuncaya kadar yazacağım.
CHP'yi bu gün kendi çiftlikleri gibi yönetmeye çalışanların dışında CHP'liler olduğunu anlatana kadar yazacağım...

Son Yazılar