Reklam
  • Reklam
Yeraltı çöp konteyner sayısı artıyor

Yeraltı çöp konteyner sayısı artıyor

Karatay Belediyesi, şehir merkezinde bulunan çöp konteynerlerini yeraltına almak için sürdürdüğü çalışma çerçevesinde 550 adet eski tip çöp konteynerini toplayarak yerine 150 adet kancalı yarı yeraltı çöp konteynerinin daha kurulumunu gerçekleştirdi.

30 Haziran 2021 - 13:53 - Güncelleme: 30 Haziran 2021 - 13:58

Karatay Belediyesi, şehir merkezinde bulunan çöp konteynerlerini yeraltına almak için yürüttüğü çalışma çerçevesinde 150 adet kancalı yarı yeraltı çöp konteynerinin kurulumunu daha gerçekleştirdi.

Özellikle görüntü kirliliğinin ve çöp kokusunun önüne geçilmesi amaçlanan çalışma, tüm hızıyla sürüyor. Yeni konteynerler yer üstü klasik konteynerlere göre daha fazla çöp toplama kapasitesine sahip. Bunun yanı sıra çöp toplama araçları daha az trafikte olacağı için hem trafiğe hem de yakıt tasarrufu anlamında olumlu katkısı olacak.

AMACIMIZ BAMBAŞKA BİR KARATAY’I HEP BİRLİKTE OLUŞTURMAK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye olarak Karatay’ın her noktasında tüm ekiplerinin çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürdüğünü ifade etti.

Başkan Hasan Kılca, “Daha güzel, daha temiz ve yaşanabilir bir Karatay için ilçemize hizmet ediyoruz. Bu kapsamda da klasik çöp konteynerlerinin çevresinde oluşan kirliliği ve kokuyu gidermek adına yer altı çöp konteyneri çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Son olarak 550 adet eski tip çöp konteyneri toplayarak yerine 150 adet kancalı yarı yeraltı çöp konteynerinin kurulumunu tamamladık. Amacımız çevresiyle, çehresiyle doğası ve tüm değerleriyle bambaşka bir Karatay’ı hep birlikte oluşturabilmek. Tabii bu noktada vatandaşlarımızdan isteğimiz çöpleri konteynerlerinin içine atmaları. Çevremizi hep birlikte temiz tutalım. Temizlik işleri çalışanlarımız yoğun mesai harcıyorlar. Bizler de hızla eksiklikleri gidermek adına çalışıyoruz ve bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
TORKU Şekerli Seçkin Paris yolcusu
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'