Yıkım Çalışmaları Sürüyor

Yıkım Çalışmaları Sürüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin depreme dayanıklı olmadığı ve yıkılma tehlikesi bulunduğu için boşalttığı hizmet binasında yıkım çalışmaları yüzde 70 oranında tamamlandı.

12 Kasım 2021 - 15:02

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, binayı kullanan Konyalıların ve çalışanların hayatını tehlikeye atmamak için yıkımını başlattıkları binanın yerine Türkiye’nin en güzel kütüphanelerinden birinin yapılacağını söyledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, depreme dayanıklı olmadığı ve yıkılma riski bulunduğu için eski hizmet binasında yıkım çalışmalarını sürdürüyor.

 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, uzun süre Konyalılara hizmet veren Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının depreme dayanıklı olmadığının tespit edilmesi üzerine binayı kullanan Konyalıların ve çalışanların hayatlarını riske atmamak için yıkılmasına karar verdiklerini hatırlattı.

 

Binada yıkım çalışmalarının yüzde 70 oranında tamamlandığını belirten Başkan Altay, “İnşallah en kısa sürede yıkımı tamamlayarak burada gençlerimiz için Türkiye’nin en güzel kütüphanelerinden birini hayata geçireceğiz.” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
1922 Konyaspor kümede kalmayı başardı
Konyaspor Basket küme düştü
Konyaspor Basket küme düştü