Yokuş: Terörle iş tutanların Allah belasını versin!

Yokuş: Terörle iş tutanların Allah belasını versin!

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, iktidar partisinin seçim sürecine girilmesiyle birlikte kendilerini sürekli teröristlerle ilişkilendirmesine yönelik söylemlerine sert tepki gösterdi.

28 Nisan 2023 - 18:58

“Kendileri Oslo görüşmeleri yaptılar, teröristleri davul zurnayla sınırlarımızdan geçirdiler ve birlikte megri megri şarkıları söylediler. Şimdi bunları unutturmak için bizim üzerimizden algı yaratmaya çalışıyorlar” diyen Yokuş, “Teröristlerle iş tutan her kimse Allah belasını versin” dedi.

 

İYİ Parti Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Konya Olay Tv’de katıldığı Politika Kazanı Programı’nda Gazeteci Cengiz Dönmez’in sorularını yanıtladı.

“İFTİRA ATMAYIN”

İktidar partisi mensuplarının seçim sürecine girilmesiyle birlikte kendilerini sürekli teröristlerle ilişkilendirmesine yönelik söylemlere sert tepki gösteren Fahrettin Yokuş, İYİ Parti’nin hiçbir zaman teröristlerle bir araya gelmediğini söyledi. 

“Bize iftira atmayın. Teröristlerle bir araya gelenleri milletimiz çok iyi biliyor” diyen Yokuş, “2014 yılında bizim ihanet olarak değerlendirdiğimiz Barış süreci döneminde kendileri 2014 yılında çıkardıkları bir yasayla teröristlerle görüşenlere ceza verilmesinin önünü kapattılar. Bu kanun hala yürürlükte. Terörist başının kardeşini bu devletin televizyon kanalına çıkardılar. O da yetmedi terörist başının mektubunu okuttular. Oslo’da PKK ile bir araya gelerek pazarlığa oturdular. Habur’da herkesin hatırladığı gibi rezalet yaşattılar. Teröristleri davul zurnayla sınırlarımızdan geçirdiler ve birlikte megri megri şarkıları söylediler O da yetmedi 2015 yılında iki HDP’liyi bakan yaptılar. Şimdi bunları unutturmak için bizim üzerimizden algı yaratmaya çalışıyorlar. Şimdi de Gaffar Okan’ların, Konca Kuriş’lerin katilleri olan Hizbullah terör örgütünün partisi HÜDA PAR’la birlikteler. . Şimdi bunları unutturmak için bizim üzerimizden algı yaratmaya çalışıyorlar. ” İfadelerini kullandı. 

“HDP’NİN OLDUĞU YERDE BİZ OLMAYIZ”

İktidara gelmeleri halinde kabinede hiçbir HDP’linin olmayacağının sözünü veren Fahrettin Yokuş, “ Buradan söylüyorum, biz Millet İttifakı olarak iktidara geldiğimiz gün bizim kabinemizde asla bir HDP’li olmayacak. Ortak mutabakat metnimiz ortada, açın bakın. HDP’nin olduğu yerde biz olmayız. Ama Tayyip Erdoğan ve AK Parti iktidarı teröristlerle beraber olmuştur. Biz yüzden PKK, Hizbullah, FETÖ gibi terör örgütleriyle iltisaklı kim varsa Allah onların boynunu devirsin, belalarını versin. Bundan sonra da kim teröristle iş tutarsa da Allah onların bin kere belasını versin. Koltuk uğruna bu milleti bölmeyin, en büyük bölücülük budur. ” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı