Reklam
  • Reklam
112 hattı virüs mücadelesinde Meramlıların yanında
Reklam

112 hattı virüs mücadelesinde Meramlıların yanında

112 hattının Meram Belediyesi Bizim Meram Masası ile entegrasyonunu sağlayan ‘Vefa Sosyal Destek Hattı’ koronavirüsle mücadelede vatandaşların yanında.

26 Mart 2020 - 17:00

Virüsle mücadele noktasında özellikle 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlardan hattı arayanların Meram Belediyesi ve Bizim Meram Masasına yönlendirildiğini kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Tehlikeye karşı tüm kurumlar olarak her an teyakkuzdayız. Bu büyük mücadeleyi hep birlikte savaşarak kazanacağız’ diye konuştu.   

Koronavirüs (Covid19) salgını nedeniyle hayata geçirilen ‘Vefa Sosyal Destek Hattı’ çalışmalarına hızlı ve yoğun bir şekilde başladı. Çalışmalar çerçevesinde ilk olarak özellikle virüse karşı dezavantajlı gruplar olan 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yardımcı olmak amacıyla 112 hattının Meram Belediyesi Bizim Meram Masası ile entegrasyonunu sağlandı. Böylece mücadele kapsamında 112’ye yapılan aramalar Bizim Meram Masası’na yönlendiriliyor ve Meram İlçe Jandarma Komutanlığı ve Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü ile oluşturulan koordinasyonla vatandaşların istekleri yerine getiriliyor.

KAVUŞ; “MÜCADELEYİ EL BİRLİĞİ İLE KAZANACAĞIZ”

Hızlı bir şekilde kurulan sistemin sorunsuz bir şekilde işlediğine vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ‘Vefa Sosyal Destek Hattı’na destek veren tüm kurumlara Meramlılar adına teşekkür etti. Koronavirüsün hızlı bir şekilde yayılmaması adına Meram’da tüm tedbirlerin acil olarak alındığını ve organize bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Başkan Kavuş, tüm kurum ve kuruluşların Meramlıların hizmetinde olduğuna vurgu yaptı. Vatandaşların evlerinde kalmaları, sosyal mesafeyi korumaları ve hijyen kurallarına harfiyen uymaları konusundaki uyarılarını yineleyen Başkan Kavuş; ‘Tedbir bizden, takdir Allah’tan. Bu düşünce ile bütün kurumlar olarak titiz bir çalışma yürütüyoruz. Alınacak tüm tedbirleri en ince ayrıntısına kadar alıyor ve tavizsiz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın evden çıkmamaları adına yük alıyor, onların ihtiyaçlarını ayaklarına getiriyor, faturalarını ödüyor, sağlık ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Meram için hizmet veren tüm kurumlar olarak gücümüz nisbetinde her an her yerde olmaya gayret gösteriyoruz. Kaymakamlığımızın organizesinde İlçe Jandarma Komutanlığımız ve İlçe Emniyet Müdürlüğümüz desteklerini esirgemiyor. El birliği ile bu mücadeleyi kazanacağız. Meramımız, Konyamız, ülkemiz ve dünya güneşli aydınlık bir sabaha hep birlikte uyanacağız’ diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1