Genç ASKON’da Ferhat Bozkurt dönemi

Genç ASKON’da Ferhat Bozkurt dönemi

Genç ASKON Konya Şubesi’nin gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurul’da yeni başkan Ferhat Bozkurt oldu

30 Aralık 2019 - 17:03

Genç ASKON Konya Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Mehmet Akif Savaş, görevi yönetim kurulundan Ferhat Bozkurt’a devretti.

ASKON Konya Şubesi’nde gerçekleşen genel kurula Genç ASKON Genel Başkanı Hüseyin Karaca, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Genç ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, il müdürleri, oda ve STK temsilcileri ile çok sayıda ASKON üyesi katıldı.

Programda konuşan Genç ASKON Eski Genel Başkanı Mehmet Akif Savaş, bayrağı devretmenin heyecanını yaşadıklarını dile getirerek, “Çok şükür hoş seda bırakarak, gönüllerde hatıralar oluşturarak bayrağı devrediyoruz. Ülkemizin lokomotif STK’sı ASKON’da, hele bir de Konya gibi büyük bir ilde Genç ASKON başkanlığı yapmak benim için bir gurur kaynağı idi. Birbirinden değerli, gelecekte ülke ekonomisine yön verecek ekip arkadaşları ile çalıştım. Ana kadememizin mihmandarlığında milli ve manevi değerler çerçevesinde, ‘Helal Kazanç’ düsturuna bağlı olarak ülke ekonomimize nasıl katkı sağlarızı düşündük tartıştık. Üyelerimiz ile birlikte, Konferanslar, etkinlikler, ticari görüşmeler, yurt içi-yurt dışı ziyaretleri gibi onlarca çalışma yaparak şehir ve ülke ekonomimize katkı sağladık.

Sosyal sorumluluk ve kültürel çalışmalardan da eksik kalmayarak bu alanda toplumun içerisinde olduk. Bugün yaptığımız bu güzel işlerin daha da iyilerine yapacağına inandığımız kardeşim Ferhat Bozkurt’a bayrağı devrediyorum. Kendisinin bu bayrağı ileriye taşıyacağına inancım sonsuz.  Ben sözlerime son verirken, katılımlarınızdan dolayı hepinize şükranlarımı sunar, yeni yönetimimize başarılar dilerim” dedi.

 

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım da, eski başkan Mehmet Akif Savaş’a teşekkür ederek, yeni başkan Ferhat Bozkurt ve ekibine başarılar diledi.

 

AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı da, gençlik STK’larının önemine dikkat çekerek, “Ülke ekonomisinde genç STK’larımızın önemi çok büyük. Milli ekonomi adına çok güzel işlere imza atıyorlar. Genç ASKON da bu noktada önemli bir kuruluşumuz. Türkiye geneli yapılanması ile örnek oluyorlar. Bu anlamda Konya şubemizdeki bayrak değişiminin de hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Teşekkür konuşması yapan Genç ASKON Konya Şube Başkanı Ferhat Bozkurt ise, “Bizden önceki başkanlarımız çok güzel işler yaptılar. Biz de onlardan aldığımız emaneti ileriye taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bugün buraya gelerek bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program fotoğraf çekimi ile son buldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Konyaspor'dan bayram hediyesi 2-0
Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak
Kasımpaşa maçında Zorbay Küçük düdük çalacak