Reklam
  • Reklam
Kayacık ve Tatlıcak Tesisleri basına tanıtıldı

Kayacık ve Tatlıcak Tesisleri basına tanıtıldı

Konyaspor Yönetim kurulu, Kayacık ve Tatlıcak Tesislerinde bir süreden beri devam eden çalışmaların yerinde incelenmesi için yerel ve yaygın basının temsilcilerinin katıldığı bir program gerçekleştirdi.

09 Temmuz 2019 - 16:24

Basın Sözcü Güven Öten’in de yer aldığı programda öncelikle basın mensupları U13-U19 takımlarımız için özel olarak baştan sona yeniden hazırlanan Tatlıcak tesislerini gezdi. Akademi öğrencilerimiz için farklı bir anlayışla hizmete sunulan Tatlıcak tesislerinde Süper Lig takımlarının tesisleriyle eş değer olduğunu durumda olduğunu ifade etti. Basın Sözcü Güven Öten, “Hilmi başkanımızın bu konuda ciddi bir arzusu vardı. Bu sene bu arzusunu gerçekleştirdik. U13 den U19’a kadar bütün genç sporcularımızı burada yetişecekler. Güzel ve başarılı bir ekibimiz var. Birbirinden mükemmel evlatlarımız burada yetişiyor. Eskiden yetenekli çocuklar görsek bile imkânsızlıklar nedeniyle bir türlü bünyemize kazandıramıyorduk. Artık 5 yıldızlı otel konseptinde her türlü imkânları ellerinde olan bir tesisimiz var. Kalacak yer sıkıntısı çekmiyoruz. Tek kişilik odaları, 3 sahası ve Karatay Belediyemizin büyük desteğiyle kışın bitmesi planlanan suni sahamızla birlikte gençlerimiz burada çalışmalarını sürdürebilecek. İmkânlarımızın bu denli güzel olması da çocuklarımızı birkaç adım daha teşvik edeceğini düşünüyorum. İnşallah Konyaspor’umuz için hayırlı olsun. Burada sunduğumuz imkânların meyvesini 3-5 sene sonra göreceğiz. Konyaspor olarak geleceğe yatırım yapmaya devam edeceğiz”dedi.

Akademi Koordinatörü Taner Ay ise burada yaptığı açıklamada “Daha önce Konyaspor’umuza ve ardından 1922 Konyaspor’umuza hizmet eden Tatlıcak Tesislerimiz artık Akademi takımlarımıza hizmet edecek. Yaklaşık 2–3 aydır süren tadilatın ardından çalışmalar neredeyse tamamlandı. Burada yaklaşık 180 – 200 sporcumuz antrenman yapacak. Çocuklarımız bu tesislerde kendini geliştirici idmanlarda geleceğe hazırlanacak. Bize bu tesislerin kullanımını açan ve yenilenerek ihtiyaçlarımızı karşılayacak şekilde düzenleyen yönetim kurulumuza ve Hilmi Kulluk başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Spor akademisi için bu tesisler önemli bir hamledir. Artık bundan sonra buradan Konyaspor’umuza ve 1922 Konyaspor’umuza oyuncular hazırlamak için tüm enerjimizi harcayacağız. Bu süre içerisinde bütün antrenörlerimizle, personelimizle inşallah güzel bir planlama yaparak yeni sezona başlayacağız.  Burada bize destek olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yenileme, tadilat, tamirat ve inşaatlarla ilgili çalışmaların Konyaspor Kulübü tarafından gerçekleştirildiğini ifade eden Basın Sözcü Güven Öten Kayacık Tesislerini basın mensuplarına gezdirirken yaptığı açıklamada  “Oyuncularımızın ve teknik heyetimizin kamp ve antrenmanlarını yaptığı bu tesis yüz bin metrekarelik bir alanı kapsıyor. Kayacık Tesislerimiz Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edildi. Biz burayı tüm imkânlarımızı, tüm şartlarımızı zorlayarak kademe kademe en iyi şekilde, en iyi imkânlara getirdik. Tesisimizde hemen hemen yenilenmeyen yer kalmadı. Hiçbir eksiğimiz yok. Havlusundan kaşık çatalına kadar özenle yenilediğimiz tesisimizin bütün masraflarını kulübümüz karşıladı. Burada toplam 5 adet sahamız var. 3'ü nizami ölçülerde 2'si biraz daha büyük ve ısıtmalı sahamız daha var. Olabilecek en üst düzeydeki imkânlar kullanıldı. Yakıt sistemi, kazan sistemleri korkunç bir durumdaydı ve şu an 20 sene açılıp hiç masraf edilmeyecek şekle getirildi. Kısacası problemsiz olarak lige başlayacağız. Yapılan bu çalışmaların da başarıya katkı sağlayacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Yapılan çalışmaların yerinde incelenmesi ve basın mensuplarının bilgilendirilmesi için organize edilen program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu