Reklam
  • Reklam
Kocaman: Son dakikalarda gelen 1 puanı sonuna kadar hak ettiğimizi...

Kocaman: Son dakikalarda gelen 1 puanı sonuna kadar hak ettiğimizi düşünüyorum

1-1 berabere sona eren Galatasaray maçını değerlendiren Teknik Direktör Aykut Kocaman, yenilen golden sonra oyun disiplininden kopmadıklarını ve oynanan oyunun karşılığı 1 puanı hak ettiklerini söyledi.

26 Ağustos 2019 - 00:57

Sezona yenilgi ile başlayan Galatasaray’ın kendi sahasında seyircisiyle bütünleşerek mutlak kazanmak amacıyla maça çıktığını ifade eden Teknik Direktör Aykut Kocaman, şunları söyledi:

 “Bizde buraya en az 1 puan almaya gelmiştik. Çünkü bu maçta alacağımız puan, ortaya koyacağımız mücadele takımımızı gelecek haftalara daha kuvvetli taşıma adına önemliydi. Aslında maça bakıldığında iki farklı maç olarak değerlendirebiliriz. Maça istekli başladık. Sonrasında 25.dakikaya kadar rakip etkili olmaya çalıştı ama buna fırsat vermedik ve sonrasında kalan dakikaları kontrolümüz altında geçirerek soyunma odasına beraberlikle girdik. Rakibin ikinci yarıya taraftar desteğiyle hızlı başlayacağını biliyorduk. Burada önemli olan bizim göstereceğimiz dirençti. Ama bu direnci veremedik ve 60.dakikada defansımıza çarpan topun ağlara gitmesiyle 1-0 mağlup duruma düştük. Ama golden sonra oyun disiplininden kopmadan, ayağa oynayarak ve kontrolü elimizde tutarak oyunun içinde kaldık. Rakibin 10 kişi kalmasının ardından kontrol tamamen bizdeydi. Nitekim uzatma dakikalarında golü bulduk. Beraberlik oynadığımız oyunun karşılığıydı. Puansız ayrılsaydık çok üzülürdük. Aldığımız 1 puan takımımızın gelecek haftalardaki performansını olumlu etkileme adına çok faydalı olacak. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
'Yerli sanayinin arz güvenliğini sağlıyoruz'
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu
DOSD Meram ailesi iftarda buluştu