Konya Engelliler Gücü Ampute Kupasını aldı

Konya Engelliler Gücü Ampute Kupasını aldı

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Ampute Futbol 1. Ligi; hafta sonunda oynanan 18. Hafta maçları ile tamamlandı. Temsilcimiz Konya Engelliler Gücü Ampute ligin kapanış maçında Kayseri Erciyes Engelliler Ampute Futbol Takımını kendi saha ve seyircisi önünde 2-1 yendi. Süper lige çıkmayı 2 hafta önce  garantileyen temsilcimiz son hafta maçlarının ardından Ampute Futbol 1. Ligini 45 puanla tamamladı.

27 Mayıs 2019 - 13:28

Maçın ardından süper lige çıkan temsilcimize kupasını Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Şirin verdi. Kupalarını ve madalyalarını alan oyuncu ve teknik heyet hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Soydabircan; Takımımızı destekleyen tüm sporseverlere gönülden teşekkür ederiz.

Maçın ardından takıma verdiği iftar yemeğinde konuşan Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü Başkanı İzzet Soydabircan yaptığı açıklamada bir sezonu daha geride bıraktıklarını, bir yıl aradan sonra türlü imkansızlıklara ve zor şartlara rağmen tekrar süper lige çıkmayı başardıklarını söyledi.  Süper Ligde bulunan takımların büyük bölümünün kurum takımı olduğunun altını çizen Soydabircan, kurum takımları ile mücadele edebilmek ve süper ligde kalıcı olmak için daha fazla desteğe ihtiyaçları olduğunu belirtti. Konyalı işadamları başta olmak üzere tüm sporseverlere destek çağrısı yapan Soydabircan, özveri ile mücadele ederek şehrimize bu gururu yaşatan sporcular ve teknik heyet başta olmak üzere, maddi ve manevi destekleri ile her zaman takımın yanında olan Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ a, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz’ e, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ ya, Karatay Belediyesi Eski Başkanı Mehmet Hançerli’ ye, Meram Belediyesi Eski Başkanı Fatma Toru’ ya, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay’ a, işadamları Mehmet Ali Atiker ve Ali Tabak’a yerel basın kuruluşlarına ve tüm sporseverlere teşekkür etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı