‘Konya, milli görüşün direğidir

‘Konya, milli görüşün direğidir

Konya’nın milli görüşün direği olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerdem, 17 Kasım’da gerçekleşecek olan 1. olağan kongrelerine tüm vatandaşları davet etti

07 Kasım 2019 - 15:44

Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanı Mustafa Özerden, basın toplantısı düzenleyerek, ‘Konya milli görüşün direğidir’ dedi. İl Başkanı Özerdem, “Genel başkanımızın bir ifadesi vardı. Konya olmadan milli görüş olmaz ifadelerine yer verdi. Biz Konya teşkilatları olarak konu ile ilgili gereken hassasiyeti gösteriyoruz. 17 Kasım ‘da Ankara Spor Salonu’nda büyük kongremiz var. Bütün vatandaşlarımızın katılımı bekliyoruz. Milli görüşün birinci 40 yılı Konya’dan yapılmıştı, kongremizle birlikte ikinci 40 yılının şahlanışını da yapacağız. Kongremizde Genel Başkanımız yol haritamızı vatandaşlarımız ile paylaşacak. Bu nedenle tüm vatandaşlarımız kongremize bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Konya ve Türkiye genelinde büyük bir hassasiyetle çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Özerdem,  “Özlenen ve beklenen günler yeniden bizimle gelecek. Konya olarak 20 yıldır siyasetin içerisinde yokuz. Bu nedenle Konya merkez olmaktan uzaklaştı. Bizler yeniden Konya’nın milli görüş merkezi olmasını sağlayacak, Konya’ya oy deposu gözüyle bakılmasının önüne geçmiş olacağız. Yeniden Refah Partisi bundan böyle siyasette belirleyici rol üstlenecek, doğrunun yanında olacak ve yanlışa dur diyecektir. Vatandaşımızın derdi ile dertlenecek, sorumluluklarımızın bilinci ile hareket edeceğiz” dedi. Hiçbir partinin yanında ve karşısında olmadıklarını da sözlerine ekleyen Başkan Özerdem, kendi politikaları çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı