Reklam
  • Reklam
Konya vaka ve ölüm sayısında ilk 5 içerisinde
Reklam

Konya vaka ve ölüm sayısında ilk 5 içerisinde

Sağlık Bakanı ilk kez il il Koronavirüs vakalarını açıkladı. İlk 10 şehiri açıklayan Bakan Koca, en çok Vak'a'nın İstanbul'da olduğu söyledi. Konyalı olan Sağlık bakanı Fahrettin Koca, Konya'nın 584 vaka ile en çok vaka görülen 4. şehir, can kaybında da 7 ölüm ile 5. sırada olduğunu söyledi.

01 Nisan 2020 - 20:43 - Güncelleme: 01 Nisan 2020 - 20:49

Sağlık Bakanı ilk kez il il Koronavirüs vakalarını açıkladı. İlk 10 şehiri açıklayan Bakan Koca, en çok Vak'a'nın İstanbul'da olduğu söyledi. Konyalı olan Sağlık bakanı Fahrettin Koca, Konya'nın  584 vaka ile en çok vaka görülen 4. şehir, can kaybında da 7 ölüm ile Konya'nın 5. sırada olduğunu söyledi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca en çok Vak'a'nın İstanbul'da olduğunu bu ili İzmir, Ankara ve Konya'nın takip ettiğini söyledi.

Bakan Koca bugüne kadar illerdeki durumu açıklamadıklarını belirterek, şunları söyledi:

"Artık bütün illerimizde bu virüsün olduğunu biliyoruz. Bu yüzden artık açıklayabiliriz. En çok vaka 8 bin 852 ile İstanbul ilk sırada. Toplam vaka sayımızın yüzde 60'na tekabül ediyor. Toplam 39 ilimizde can kaybı yaşadık. Hayatını kaybedenlerin yüzde 80'i 60 yaş üzeri. Yoğun bakımda olanların yüzde 75'i 60 yaşın üzerinde"

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
KONYAOLAYTV'nin Şubat ayında izleyici sayısı 25 milyonu aştı
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1
Konyaspor öne geçti yine puan kaybetti 1-1