Korkmaz: Tek düşüncemiz Kayserispor

Korkmaz: Tek düşüncemiz Kayserispor

Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, "Maçları kazanmak için bence taktik falan önemli, pozisyonlar önemli ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadele, kazanma, kazanırken isyan etmek. Bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

19 Şubat 2020 - 21:31

Kayacık Tesislerinde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, “Her takım kazanmak istiyor. Biz de kazanmak istiyoruz Kayserispor’da kazanmak istiyor. O yüksek mücadeleyi kim yaparsa, kim daha çok inanırsa, kim daha çok isterse, şans ondan yana olacak. Taraftarımız maça gelecek. Onların da desteği ile mücadelemizle istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum” dedi.  

Korkmaz, Göztepe maçının geride kaldığını ve kalan haftaları düşündüklerini ifade ederek “Bu hafta özellikle geçmişi unutacağız. Yaptığımız analizlerde oyunculara ne istediğimi söyledim. Üzerinde çalışıyoruz. Bu hafta o reaksiyonu göreceğimi düşünüyorum.  Zaten her haftanın bir hikayesi var ama her hafta zor. Bu zorluğu aşmak için,  o savaşı, o mücadeleyi, o yüreği, o inancı ve o cesareti göstermemiz lazım ki göstereceğiz. Başta teknik direktör ve teknik ekibim olarak biz kenarda bunu yapacağız. Her şeyimizi vereceğiz. Çünkü maçları kazanmanız için bence taktik önemli, pozisyonlar önemli ama yürek, koşu, mücadele, ikili mücadele, kazanma, kazanırken isyan etme bunu yaparsak her şeyin daha iyi olacağını düşünüyorum. O değişimi bu hafta yapmamız lazım” diye konuştu.

Takımımızın oyun sisteminde yavaş yavaş değişikliğin olacağının da altını çizen Bülent Korkmaz, “Çalışmalarımızı dikine futbol yönünde yapıyoruz. Oyun sisteminde de yavaş yavaş bazı değişiklikler olacak” derken Kayserispor maçından itibaren bu değişimin saha içerisinde de görüleceğini sözlerine ekledi.

Korkmaz, taraftarlara da seslenerek, “Taraftarımız bir tepki verecekse bana versin.  Ancak bundan sonra bu tip bir tepkiyle karşılaşacağımızı düşünmüyorum. Çünkü gerçekten takımına sahip çıkan, takımıyla yaşayan bir taraftar grubu var. Bu son derece beni sevindiriyor. Zor bir süreç. Ama hiç kolay bir süreç yok.  Zaten süreç zor olmasa biz buaraya gelmezdik. Dolayısıyla değişimi ve değişikliği görmek istiyorum başta ve taraftarda görmek istiyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı