Okullar meyve bahçesi oluyor

Okullar meyve bahçesi oluyor

Selçuklu Öztekinler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından geliştirilen “Okullar Meyve Bahçesi Olsun “projesi hayata geçirildi.

25 Mart 2019 - 13:26

Proje sorumlusu Kübra Çiper yaptığı açıklamada, Projeyle betonlaşmanın ve şehir hayatındaki nüfusun artmasıyla dalından meyve kopararak yemeyi hiç tecrübe etmemiş ve bunu yapmayı sadece hayal eden gençlerin hayallerini gerçeğe dönüştürmek istediklerini belirterek şunları söyledi:

 “Bir sosyal sorumluluk projesi olarak başlattığımız proje ilk kez Hoca Ahmet Yesevi Ortaokulu, Şerife Akkanat Ortaokulu ve Öztekinler MTAL de hayata geçirildi. Bir sosyal sorumluluk projesi olan Okullar Meyve Bahçesi Olsun projesi; Halkla ilişkiler alan öğretmeni Ş. Kübra Çiper, Öztekinler MTAL müdür yardımcısı Yağmur Kuşçu 12 öğrenci ve birçok gönüllünün çalışmasıyla hayata geçirilmiştir. Hayal ettiğimiz projeyi gerçekleştiriyor olmaktan çok mutluyuz,  Meyve ağaçlarının büyümesini ve birçok öğrencinin dalından kopararak yeme zevkini tatmasını hayal ediyoruz. Başta müdür yardımcımız Yağmur KUŞÇU ve projeye destek veren tüm gönüllülere yürekten teşekkür ediyorum”  dedi.

 

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı