Önce maça sonra nikaha

Önce maça sonra nikaha

Konyaspor taraftarı çiftin nikah günü, Konya'da oynanan Antalyaspor maçına denk gelince, genç çift önce maça gitti ardından da nikahlarını kıydı.

28 Ocak 2019 - 11:25 - Güncelleme: 28 Ocak 2019 - 11:41

Son yıllardaki başarısıyla genç yaşlı her kesimin sevgisini kazanan Konyaspor, sıra dışı etkinliklere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

Konya'da yaşayan ve Konyaspor taraftarı olan  Gönül- Hasan Uçmaz isimli, çift aylar öncesinden nikah tarihlerini  27  Ocak 2019 olarak aldılar. Ancak ne var ki, nikah tarihi gönül verdikleri takımlarının maç gününe denk gelince, bu fırsatı değerlendiren çift,  gelinlik ve damatlıkla  A. Konyaspor- Antalyaspor maçını Konyaspor yönetimin misafiri olarak takımın locasında izlediler.  Karşılaşmanın, Yeşil beyazlıların 2-0 galibiyetiyle sona ermesinin ardından mutlulukları gözlerinden den okunan çift, maç sonunda, " Konyaspor'u seviyoruz. Şehrimizin takımı. Herkesin de destek olmasını istiyoruz. Yaklaşık 2 ay önce bugün için (27 Ocak 2019)   nikah tarihi almıştık.  Ancak, maç günü ile denk gelince bunu kaçırmak istemedik.   Nikahımız da 18.30'da kıyılacaktı.  Konyaspor yönetimine başvurup, gelinlik ve damatlıkla maç izleyeceğimizi, maçın hemen ardından da nikahımızın kıyılacağını belirttik. Onlar da çok mutlu oldular. Konyaspor'un  misafiri olarak locada maçı izledik. En mutlu günümüzü gönül verdiğimiz takımın galibiyetiyle perçinledik. Çok mutluyuz. Konyaspor kulübüne de teşekkür ediyoruz" dediler...

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı