Rıdvan Bülbül için taziye mesajları

Rıdvan Bülbül için taziye mesajları

Konya'nın duayen gazetecilerinden, KGC  eski başlanlarından, TSYD üyesi Ali Rıdvan Bülbül için Konya Büytaziye mesajları ükşehir Belediye Başkanı, Spor Genel Müdürü, TSYD Genel Başkanı ve bir çok kurum ve kuruluş taziye mesajı yayınladı.

10 Temmuz 2019 - 14:59

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, duayen gazeteci Ali Rıdvan Bülbül’ün vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı.

Başkan Altay’ın mesajı şöyle:

 “Konyamızın yetiştirdiği duayen gazetecilerden, Basın Şeref Kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül’ün vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Gazetecilik mesleğine uzun yıllar başarıyla hizmet eden; birikimi ve tecrübesiyle çok değerli gazeteciler yetiştiren, tüm yaşamını mesleğini daha ileriye taşımak adına çalışarak geçiren Ali Rıdvan Bülbül, Konyamız için önemli bir değerdi. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve basın camiasına başsağlığı diliyorum.”

Spor Genel Müdürü ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Baykan da Rıdvan Bülbül için başsağlığı mesajı yayınladı. Baykan, twitter hesabından; “Konya basınının duayen gazetecisi Rıdvan Bülbül vefat etti. KOP, YHT, Mevlana Kültür Merkezi gibi Konya’nın mega projelerinin yılmaz takipçisiydi ve hepsinin yapıldığını gördü. Mekanı cennet olsun. Başta Yeni Meram Gazetesi olmak üzere Konya’mızın başı sağolsun.” ifadeleriyle üzüntüsünü takipçileriyle paylaştı

 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Genel Başkanı Oğuz Tongsir'de yayınladığı mesajda, derneğimiz üyelerinden, meslek büyüğümüz Ali Rıdvan Bülbül'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve spor basın camiasına başsağlığı diliyorum" dedi.

 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya İl Müdürü Abdurrahman Fidancı da yayınladığı taziye mesajında Konya basınının yetiştirdiği duayen gazetecilerimizden, basın şeref kartı sahibi Ali Rıdvan Bülbül bey’in vefatını büyük bir teessürle öğrenmiş bulunmaktayız.

İlerleyen yaşına rağmen mesleğinden kopmayan ve gazetecilik hayatında yapmış olduğu çalışmalarla derin hatıralar bırakan, Konya basınının çınarını daima saygıyla anacağız. Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı, Anadolu Ajansı Konya Bölge Müdürlüğü, TRT Konya temsilciliği görevlerinde de bulunan şair, gazeteci yazar Merhum Ali Rıdvan Bülbül beye Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta ailesi ve sevenleri olmak üzere, tüm basın camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Konya Valiliğinden uyarı
Konya Valiliğinden uyarı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı
Mart ayında Konya’da uçak yolcusu azaldı